Cadde Aslıhan Güner: Sanki iki yıllık evli gibiyim, Mert'e doyamıyorum

Aslıhan Güner: Sanki iki yıllık evli gibiyim, Mert'e doyamıyorum

04.11.2023 - 07:35 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Zübeyde, Analar ve Oğullar' filminde 'Zübeyde Hanım'a hayat veren ünlü oyuncu Aslıhan Güner, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Güner, eşi Mert Kılıç'tan aşkla bahsederek; "Mert'e olan aşkım hiç eskimiyor, ona doyamıyorum" şeklinde konuştu.

Aslıhan Güner: Sanki iki yıllık evli gibiyim, Merte doyamıyorum

'Zübeyde, Analar ve Oğullar' adlı filmde canlandırdığı 'Zübeyde Hanım' karakteriyle Hollywood Türk Film Ve Drama Günleri'ne davet edilen tek Türk kadın oyuncu olan Aslıhan Güner, önceki gün Metropol İstanbul'da görüntülendi. Amerika ve Fransa seyahatinden dolayı alışverişe çıktığını söyleyen Güner, ayaküstü gazetecilerin sorularına cevap verdi.

Haberin Devamı

Filmle ilgili çok güzel yorumlar aldığını söyleyen ünlü isim, "İnsanların kalplerine dokunuyor olmak benim için en büyük mutluluk. Kariyerimin en anlamlı ve en önemli projesi oldu benim için. Zübeyde Hanım rolü için hazır olduğumda ve o kıyafetleri giydiğimde 100 yıl öncesine gittim. Her çekim esnasını düşündüğümde, filmi izlediğimde gözlerim doluyor. Eğer Zübeyde hanımı bir başkası canlandırsaydı çok kıskanırdım, gurur duyacağım bir iş oldu" dedi.

Aslıhan Güner: Sanki iki yıllık evli gibiyim, Merte doyamıyorum

"UÇAĞIM NETLEŞİR NETLEŞMEZ YOLA ÇIKACAĞIM"

Oyunculuğundan dolayı yurtdışından aldığı davetler sorulan Güner, "Oyunculuğumdan dolayı böyle davetler almak benim için çok kıymetli. Meslekteki 20'nci yılımı geride bırakıyorum. İki hafta önce Toronto Kanada Film Festivaline davet edilmiştim ama buradaki gala sürecinden dolayı katılım sağlayamamıştım. Şimdi de Hollywood'dan bir davet aldık. Peşine Fransa'da gerçekleşecek bir özel gösterim için davet aldım. Elim telefonda, tarihler hemen hemen aynı zaman dilimlerinde. Uçağım netleşir netleşmez yola çıkacağım" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Aslıhan Güner: Sanki iki yıllık evli gibiyim, Merte doyamıyorum

"MERT'SİZ BİR YANIM HEP EKSİK GİBİ"

Daha önce verdiği bir röportajda oyuncu eşi Mert Kılıç'la sevgili olma süreçlerinde "Eğer benimle evlenmeyeceksen bu ilişkiye devam etmeyelim" dediği hatırlatılan Güner, şu ifadeleri kullandı:

Ben net bir insanım ve açık sözlüyüm. Mert'e de ilişkimizin birinci ayında bunu sormuştum. O da bu söylemim sonrası biraz şaşırmıştı ama Mert'te aynı düşünceye sahip olduğu için akabinde babamla tanıştırmıştım. Evlilikte 10 yılı geride bıraktık. Mert'e olan aşkım hiç eskimiyor. Sanki iki yıllık evli gibiyim, ona doyamıyorum. 10'uncu yıl için özel bir şey yapmadık çünkü her günümüz bu şekilde ilerliyor. Allah'a her zaman şükrediyorum ki Mert'le evlenmişim. Benim onunla geçirdiğim her anım çok özel. Onsuz hep bir yanım eksik gibi.

Aslıhan Güner: Sanki iki yıllık evli gibiyim, Merte doyamıyorum

"BEN EN YAKIN ARKADAŞIMA AŞIK OLDUM"

'En yakın arkadaşınızla evlenin' açıklamasıyla da dikkat çeken güzel oyuncu, "Kör kütük aşk evliliğinin uzun soluklu olduğuna pek inanmıyorum. Esas olan sevgidir. Uzun süredir evli olan birisi olarak yineliyorum ki en yakın arkadaşınızla evlenin. Size her zaman arkadaşınız gözüyle de bakabilmeli eşiniz. Aşık olduğunuz, sevdiğiniz kişi her zaman size iyi hissettirmek için destek olabilir ama arkadaş aynı zamanda olaylara objektifte bakabilir. Ben en yakın arkadaşıma aşık oldum, en yakın arkadaşımı sevdim. Onun artısını hayatta hep yaşıyorum" diye konuştu.