Cadde Atiye: Will Smith'in dizisiyle büyüdüm

Atiye: Will Smith'in dizisiyle büyüdüm

01.04.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

2020 yılında prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile sessiz sedasız evlenen şarkıcı Atiye, önceki gün Kuruçeşme'de görüntülendi. Oscar Ödülleri'nde yaşanan ve günlerdir gündemden düşmeyen 'tokat' olayıyla ilgili konuşan şarkıcı, kızı Ferah Feza'nın müzik konusundaki yeteneklerinden de bahsetti.

Atiye: Will Smithin dizisiyle büyüdüm

'Don't Think', 'Salla', 'Budur' gibi şarkılarla adını geniş kitlelere duyuran, pop müziğin başarılı isimlerinden 33 yaşındaki Atiye, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. 'Don't Think', 'Salla', 'Budur' gibi şarkılarla adını geniş kitlelere duyuran, pop müziğin başarılı isimlerinden 33 yaşındaki Atiye, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. 

Haberin Devamı

Müzik çalışmalarına ara veren Atiye'nin uzun süren sessizliğinin nedeninin, ünlü şarkıcının konserlerinde kendisine perküsyon çalarak eşlik eden prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile Almanya'da evlenmesi ve orada bir kız bebek dünyaya getirmesi olduğu öğrenilmişti.

PANDEMİ NEDENİYLE ERTELEDİLER
Atiye ve Erol Sebebci, şimdi 2 yaşında olan kızlarıyla birlikte İstanbul'a dönmüş, İstanbul ve Antakya'da yapmayı düşündükleri düğünleri pandemi nedeniyle ertelemişti. İkili, bu hayallerini salgın tehdidi geçtiğinde gerçekleştireceklerini belirtmişti.

Atiye: Will Smithin dizisiyle büyüdüm

Şarkıcı, geçtiğimiz günlerde hafta içi her gün Süper FM’de yayınlanan "Duygu'yla Radyodayız" programına konuk olmuştu. Evli ve bir çocuk annesi ünlü şarkıcı, koronavirüs pandemi öncesi yapılan albümün önümüzdeki günlerde çıkacağını açıklamıştı.

Haberin Devamı

"MFÖ ALBÜMÜNDE YER ALACAĞIM"
Sunucu Duygu Atakan'ın "Albüm mü, single mı?" sorusuna Atiye, Onu zaman gösterecek, ama benim isteğim albüm. Albüm çıksın, sonra bakarız. Önümüzdeki günlerde MFÖ tribute albümünde yer alacağım. Henüz şarkı belli değil" yanıtını vermişti.

"HERKES KİLO ALDIĞIMI DÜŞÜNDÜ"
Ferah Feza adında bir çocuk dünyaya getiren 33 yaşındaki şarkıcı, "Kimse çocuğum olduğunda sormadı, geç duyuldu. Hamileyken Hindistan'daydım, çok ortalıkta görülmedim. İnsanlar kilo aldığımı düşündü. Annelik çok güzel gidiyor, biraz gürültülü ama eğlenceli ve yorucu" ifadelerini kullanmıştı.

"VAZGEÇMEYECEĞİMİ ANLADILAR"
Ailesinin müziğe başlamasına karşı çıktığını dile getiren şarkıcı, "Her anne baba çocuğunun stabil bir geliri olsun ister. Ailem şarkıcı olmamı çok da istemedi. Sonradan vazgeçmeyeceğimi anladılar, bir de benim B planım da yoktu. Sonra yanımda oldular" açıklamasını yapmıştı.

Atiye: Will Smithin dizisiyle büyüdüm

"BİNLERCE VİDEO ÇEKİLDİ"
Son olarak 'Allem Kallem' şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıkan ünlü isim, önceki gün Kuruçeşme'de objektiflere takıldı. Şarkısının başarısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Atiye, "TikTok'ta trend oldu. 20 milyon izlenme ve binlerce video çekildi. Ben de evde komik bir video çektim. Böyle güzel dönüşlerin olması beni çok mutlu ediyor" dedi.

Haberin Devamı

"O BİR ESPRİYDİ"
Daha önce sarf ettiği, "Pop müziği kurtarmaya geliyorum" sözleri hatırlatılan şarkıcı, "O aslında bir espriydi. Pop müziğini seviyoruz. Sektörde bir boşluk hissettim. Pandemide birçok sanatçı çalışmalarını durdurdu. Bizde çok güzel bir pop albümü hazırladık" diye konuştu.

"MÜZİKLE BÜYÜYEN BİR ÇOCUK"
2 yaşındaki kızı Ferah Feza'nın müzik konusunda yetenekli olduğunu anlatan Atiye, "Şimdiden darbuka çalıyor. Çok yetenekli. Hem anneye hem babaya çekmiş. Onunla aktivite yapmayı çok seviyorum. Beraber dans ediyoruz, spor yapıyoruz. Zaten sabahtan akşama kadar evde müzik olduğu için müzikle büyüyen bir çocuk" ifadelerini kullandı.

94'üncü Oscar Ödülleri'nde oyuncu Will Smith ile sunucu Chris Rock arasında yaşanan gerilim, Smith'in Rock'a tokat atmasıyla sonuçlanmıştı. Gündemden düşmeyen olayda kimin haklı, kimin haksız olduğuyla ilgili bir tartışma başlarken, ünlüler de konu hakkındaki fikirlerini beyan etmişti.

Atiye: Will Smithin dizisiyle büyüdüm

"BUNUN KARŞILIĞI ŞİDDET OLMAMALI"
Çocukluğunun Will Smith'in filmleriyle geçtiğini belirten Atiye, "Görünce çok şaşırdım. 'Acaba kurgu mu?' dedim. Zannedersem sevdiklerimiz söz konusu olduğunda çok fazla korumacı davranabiliyoruz. Ama tabii ki de bunun karşılığı şiddet olmamalı. O da bence bunun farkına vardı. Önemli olan hata yaptığında hatana sahip çıkmak. Will Smith küçüklüğümden beri çok sevdiğimi bir isim. Onun dizisiyle büyüdüm. Hepimiz hata yapabiliriz" diye konuştu.