Cadde Ayça Ayşin Turan: Çalışırken sürekli notlar alırım

Ayça Ayşin Turan: Çalışırken sürekli notlar alırım

18.03.2024 - 07:35 | Son Güncellenme:

22 Mart Cuma günü vizyona girecek 'Sevmek Yüzünden' filminin başrol oyuncularından Ayça Ayşin Turan, rolü hakkında ilk kez konuştu.Turan, "Çoğu kişinin kendine yakın hissedeceği, ideallerine ulaşmak için çok çabalayan hayat dolu bir karakter" dedi.

Ayça Ayşin Turan: Çalışırken sürekli notlar alırım

Meslektaşı Alp Navruz'dan ayrıldıktan sonra adı Murat Boz ile anılan Ayça Ayşin Turan’ın, ünlü şarkıcı ile arkadaşlıktan öte bir ilişkileri olmadığı ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

Kısa süre sonra Turan'ın, Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun'un ardından bir diğer oyuncu Serenay Sarıkaya ile ilişkisi biten işletmeci Umut Evirgen'e gönlünü kaptırdığı iddia edilmişti.

"BUNCA ACI VARKEN BUNLARI KONUŞMAYALIM"

Magazin gündeminden düşmeyen oyuncu, hakkında çıkan aşk haberleri sorulunca, "Gerçekten bunları konuşmanın ne yeri ne de zamanı. Bunca acı varken bunları konuşmayalım” diyerek, aracına doğru yönelmişti.

Ayça Ayşin Turan: Çalışırken sürekli notlar alırım

"HAYATIMDA KİMSE YOK"

Ayça Ayşin Turan, "Umut Bey (Evirgen) film çekecekmiş, sizi de başrolde düşünüyormuş" sözleri üzerine ise “Arkadaşlar gerçekten hayatımda kimse yok. Olsa saklayacağım bir durum da yok. Ben bunları konuşmayı zaten sevmiyorum” açıklamasını yapıp, aracına bindi ve oradan ayrılmıştı.

Ayça Ayşin Turan: Çalışırken sürekli notlar alırım

Haberin Devamı

ROLÜNÜ ANLATTI

22 Mart Cuma günü vizyona girecek 'Sevmek Yüzünden' filminin başrol oyuncularından Ayça Ayşin Turan, rolü hakkında ilk kez konuştu.

Ayça Ayşin Turan: Çalışırken sürekli notlar alırım

"HAYATIN İÇİNDEN"

İş ve özel hayatındaki olumsuzluklara rağmen yılmayan ve kaderini baştan yazan, bu sırada da hayatının aşkıyla tanışan İdil karakterini canlandıran oyuncu; “Çoğu kişinin kendine yakın hissedeceği, ideallerine ulaşmak için çok çabalayan hayat dolu bir karakter” dedi.  PRT Film ve 2518 Film'in ortak yapımcılığında çekilen, yönetmenliğini Ahmet Kapucu'nun üstlendiği romantik komedi türündeki "Sevmek Yüzünden" filminin başrol oyuncusu Ayça Ayşin Turan canlandırdığı karakteri anlattı. İş ve özel hayatında yaşadığı olumsuzluklara rağmen, kaderine baştan yön verme hedefindeki İdil karakterini canlandıran sanatçı; “İdil, idealleri olan ve ideallerine ulaşmak için çabalayan hayat dolu bir kız. Hayatın içinden, çoğu kişinin kendine yakın hissedeceği bir karakter” dedi.  

Ayça Ayşin Turan: Çalışırken sürekli notlar alırım

"SENARYONUN ÜZERİNE SÜREKLİ NOTLAR ALIRIM"

Rolü üzerinde yaptığı çalışmaları ve setteki deneyimlerini de paylaşan yetenekli oyuncu; “Senaryo üzerinde karakterin tüm sahnelerini, her sahnedeki duygu durumunu analiz ederek çalışmayı seviyorum. Çalışırken senaryonun üzerine sürekli notlar alırım. Hikayeyi okuduğumda İdil bana bu heyecanı fazlasıyla hissettirdi. Çok güzel notlar aldım. Sette de çok eğlendik, çalışma arkadaşlarım tüm ekip gerçekten muhteşemdi" dedi.