Cadde Aynur Aydın: İç dünyamda yarattığım fantezide güzel oluyor!

Aynur Aydın: İç dünyamda yarattığım fantezide güzel oluyor!

26.05.2021 - 09:40 | Son Güncellenme:

Son olarak Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamasında sahneye çıkan Aynur Aydın, bu organizasyona davet almasının eleştirilmesini ‘kadına şiddet’ olarak nitelendirdi. 35 yaşındaki popçu, çok konuşulan 'aldatma' ve 'aldatılma' itirafından Şeyma Subaşı'nı yakın takibe almasına, yüzüne tükürmek istediklerinden dekolteye bakış açısına, pandemi sonrası planlarından yeni projelerine kadar merak edilen konular hakkında konuştu.

Aynur Aydın: İç dünyamda yarattığım fantezide güzel oluyor

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla her daim adından söz ettirmeyi başaran şarkıcı Aynur Aydın, Milliyet Instagram hesabından canlı yayınlanan 'Melis Baştuğ ile Haftanın Konuğu' programına katıldı.

Haberin Devamı

Bu yıl 65'inci kez yapılan Eurovision yarışması Hollanda’da gerçekleştirildi. Yapılan puanlama sonucunda İtalya’yı temsil eden Maneskin liderliğe oturdu. Rock grubunun ilk sırada yer almasıyla birlikte İtalya’ya birincilik geldi. Aynur, Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye’yi kendi şarkılarından biriyle temsil edecek olsan hangisi olurdu?
Bana çok hitap etmedi ama performansı müthişti. Eurovision ile ilgili eskiden çok hayallerim vardı. Son katılacağımız yıl Ankara’da ben görüşmüştüm, şarkım da hazırdı ama sonra katılmama kararı aldık. İnsanın şevki kırılır ya. Kendi şarkılarımdan birisini seçecek olsam bu şarkı ‘Diğer Yarın’ şarkısı olurdu.

Beşiktaş kutlamalarının en beğenilen sanatçısı oldun. Twitter’da Türkiye gündemine oturdun. Senin için 'organizasyonun en iyisi', 'Fenerbahçeli futbolcuların çoğundan daha iyi depar atıyor' gibi yorumlar yapıldı.
Çok zor bir sezondu ama şampiyon olacağımıza son dakikaya kadar inandım. Buradan tüm takıma, Sergen hocaya ve Beşiktaş’ta çalışan, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Benim ‘Bir Dakika’ şarkımın introsu çok uzun. Şarkının intro bölümünde sahnede durmasını sevmiyorum o yüzden biraz beklemek istedim. Fazla beklemişim gibi geldi ve o panikle koşmaya başladım ama nasıl koşuyorum.

Haberin Devamı

Magazin gündeminde kendini kötü hissettiğin bir haber oldu mu?
Geçen hafta oldu, hatta ben bu olayı ‘kadına şiddet’ olarak nitelendirdim. Kariyerleri çok üst seviyede olmayan, kendince benim kariyerimi tiye alan üç kişi, Beşiktaş’ın şampiyonluk gecesine çıkmamı, geceye çağrılmamı eleştirdiler. Çünkü onlara göre oraya çıkacak değerde bir insan değilim, değerli bir kariyere sahip değilim ve bir hiç’im. Böyle bir aşağılama kaldı mı? Bu beni çok üzdü ve ilk düşündüğüm; annem ve babam izledilerse nasıl hissettiler? Benim hiç hak etmediğim bir muameleydi.

'Tesadüfen seninle karşılaşıp yüzüne tükürmem' lazım demişsin. Yüzüne tükürmek istediklerin Aynur?
Ben genelde metefor anlamında yazıyorum. Yapısal olarak zaten bana yanlış yapan insanlarla ne meşgul olurum, ne de yanlarına gidip böyle bir eylemde bulunmam çünkü ben o insanları yok sayarım ama iç dünyamda yarattığım fantezide güzel oluyor.

Haberin Devamı

'Birden fazla ihanete uğradım. İtiraf etmeliyim ki; ben de bir sevgilimi aldattım. İlişkimizin sonuna gelmiştik, ayrılmak üzereydik' ’açıklamasını yaptın. Seni bu itirafa iten ne oldu?
Düşünmeden cevap vermemdir. Önce ağzım, sonra beynim devreye giriyor. Ben bir şey yaşadıysam yaşadım, bundan gocunmuyorum. Hatalarımın farkında olup kolayca dile getiririm. Ben belki de bu sektörün en masumuyum.

'Şeyma Subaşı’nın harbiden bir bildiği varmış, yakın takibe alıyorum kendisini bundan sonra' demişsin.
Biz kadınların gerçekten çok yorucu bir hayatı var. Kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışıyorsun ve erkek egemenliğinde yaşadığımız için o kadar da kolay olmuyor. Kariyer bazında bir şeyler inşaa etmeye çalışırken, karşı tarafta da bütün gün yoga yapan ve Miami’de güzel güneşin altında bir kadın görüyorum. Keşke dünyada herkes eşit şartlarda böyle güzel yaşayabilse. Maalesef biz çalışmak zorundayız ama Miami de güzel yani.

Haberin Devamı

Evden fotoğraf çekme çalışmaların nasıl gidiyor?
Bu aralar hiç çekemiyorum çünkü evimde küçük küçük yaramazlar var, onlarla ilgileniyorum. Yakında bir tatile gitmek istiyorum. Kaş, Fethiye taraflarını çok seviyorum.

Güzel fotoğraflar çekersin artık.
Ters köşe yapıp, bu sefer Kurtuluş’u (iletişim danışmanı) çekip koyuyormuşum.

Youtube kanalında, gündeme geldiğin konulardan ‘kiralık sevgili ilanı mı verdim?’ konusuna değinmen şahane olmuş. Sosyal medya paylaşımlarınla sık sık gündeme geliyorsun. Youtube kanalında her birini işlesen harika olur biliyorsun değil mi?
Youtube işlerini de sevdim aslında, kendimi olduğum gibi gösterebiliyorum.

Kurtuluş ile güzel bir ikili olmuşsunuz.
Kurtuluş girdiği her ortama müthiş bir enerji ve pozitiflik yayar. Benim son yıllarda hayatı tiye alıp pozitif bakmamda büyük katkısı var. Depresyonunu istediğin gibi yaşayamıyorsun çünkü kendisi izin vermiyor.

Aynur senin de insanları ve hayatı tiye alan bir tarafın var.
Evet, öyle bir tarafım var. Bu arada ben en çok kendimle dalga geçerim, kendimle alay ederim, kendime çok gülerim ve başıma kötü bir şey geldiyse gülerek anlatırım, dramatikleştirmem.

Haberin Devamı

Pandemi bittiğinde gideceğin ilk yer?
Bali. En büyük hayalim Bali’ye gittiğimde panda, koala ve zürafa ile karşılaşmak.

En son Mert Akay yönetmenliğinde söz ve müziği Bünyas Herek’e ait olan yeni single çalışman ‘Sahiden’ dijital platformlarda yerini aldı. En yeni projelerini merak etmekteyiz.
‘Sahiden’ çok tatlı bir proje oldu. Ozan Bayraşa ile hazırladığımız çok güzel şarkılar var ve son demindeyiz. Benim bir kampa girmem lazım çünkü çok fit çıkmam gerekiyor. Ama bunu herhalde gerçekleştiremeyeceğim video çekimine iki gün kala.

Son dönemde mayo ve bikinilerde derin göğüs dekoltesi çok popüler. Hatta bikini üstlerinin ters çevrilerek giyilmesi, büyük bir akıma dönüştü. 2020-2021 yaz kreasyonlarında görmekteyiz.
Ben küçük göğüs çok severim. Çünkü küçük göğüste derin dekolte avam durmuyor.