Cadde Bade İşçil'i panikleten sözler! Oğlunun ağzını kapattı

Bade İşçil'i panikleten sözler! Oğlunun ağzını kapattı

14.03.2022 - 07:15 | Son Güncellenme:

Bade İşçil, eski eşi Malkoç Sualp’ten olan oğlu Azur ile birlikte önceki gün Emirgan sahilinde görüntülendi. Annesiyle birlikte karın tadını çıkaran Azur’a “Annenle aran nasıl?” sorusunu yönelten muhabirler, ilginç bir cevapla karşılaştı. Azur konuşurken arayan giren İşçil, eliyle oğlunun ağzını kapattı.

Bade İşçili panikleten sözler Oğlunun ağzını kapattı

İstanbul’da etkili olan kar yağışını fırsata çeviren oyuncu Bade İşçil, soluğu sahilde aldı. Oğlu Azur ile birlikte sahil hattında yürüyüş yapıp kartopu oynayan İşçil’in eğlenceli anları kameralara yansıdı. Görüntülendiği fark eden İşcil, gazetecilerin yanına gelerek onlarla sohbet etti.

Haberin Devamı

Elinde kalp şeklindeki kartopu ile dikkat çeken oyuncu, kartopunu soran muhabirlere “Kartopu değil kalp topu yaptım. Kime versem acaba?” dedikten sonra kalp topunu oğluna verdi. 

"BABAMDAN ÇOK DAHA İYİ"
Annesi Bade İşcil ile birlikte karın tadını çıkaran Azur’a “Annenle aran nasıl?” sorusunu yönelten muhabirler ilginç bir cevapla karşılaştı. Azur, “Çok iyi babamdan çok daha iyi babam…” diye konuşurken arayan giren İşçil, eliyle oğlunun ağzını kapattı. Oğlunun konuşmasından endişe eden İşçil’in panik yaşadığı görüldü.

Bade İşçili panikleten sözler Oğlunun ağzını kapattı

İşçil, “Henüz magazine alışkın değil” diyerek oğlunun konuşmasını engelledi. Bade İşçil ile Malkoç Sualp, 2013 yılındaki evliliklerini 2016 yılında sonlandırmıştı. Bade İşcil, şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açmıştı. 

Haberin Devamı

"BİRBİRİMİZİ İDARE EDİYORUZ
"İşçil geçtiğimiz günlerde eski eşi Malkoç Sulap için şu ifadeleri kullanmıştı; “Oğlum, eski eşimle tatile devam ediyor. Biz zaten pandemide de eğitim için de bir araya geldik, ilk defa ilkokul bire geçti. Biz neyi paylaşmayacağız? ortak çocuğumuz var "Biz zamanında anlaşamadık ve ayrıldık. Anne ve babayız ne kadar ayrı olabiliriz ki? Maşallah diyeyim idare ediyoruz, birbirimizi çocuk için. Çocuğumun babası yani ne olursa olsun. Kötü bir şey de olsa çocuğum onun soyadını, genini taşıyor, ben o adamı sevmesem çocuk yapmazdım zaten."