Cadde Baht Oyunu dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Baht Oyunu dizisi nerede çekiliyor?

Baht Oyunu dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Baht Oyunu dizisi nerede çekiliyor?

10.07.2021 - 19:56 | Son Güncellenme:

Baht Oyunu dizisi Salı akşamlar yeni bölümleri ile Kanal D ekranında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Bu akşam tekrar bölümü ile ekrana gelecek olan Baht Oyunu dizisinin başrollerinde Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel rol alıyor. İşte Baht Oyunu dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...

Baht Oyunu dizisi konusu ve oyuncu kadrosu Baht Oyunu dizisi nerede çekiliyor

Baht Oyunu dizisi bu akşam Kanal D ekranında tekrar bölümü ile ekrana gelecek. Salı akşamları yeni bölümleri ile ekrana gelen Baht Oyunu dizisinin oyuncu kadrosunun yanı sıra dizinin çekimlerinin nerede yapıldığıda merak konusu olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

BAHT OYUNU KONUSU

Bahtınızın kara olduğuna bir kere inandıysanız, makus talihi yenmek pek de kolay değildir… Ancak ilk aşık oldukları erkeklerle evlenirlerse mutluluğu yakalayacaklarına inanan ve bunu başaramamış kadınlar arasında büyüyen Ada, tam da bu işe son noktayı koymak, kaderin çarkına çomağı sokmak üzeredir ki... Olanlar olur, Ada ilk aşkı olduğuna inandığı Rüzgar tarafından terk edilir. Ada mutluluk yolunda Rüzgar’ı geri kazanmak isterken karşısına Bora çıkar. Aşkı ve inancı arasında sıkışan Ada’yı, zorlu ve romantik bir yolculuk beklemektedir.

BAHT OYUNU DİZİSİ OYUNCULARI

Aytaç Şaşmaz (Bora), Cemre Baysel (Ada), İdris Nebi Taşkan (Rüzgar), Aslı Sümen (Tuğçe), Hande Subaşı (Nergis), Funda İlhan (Belma), Tuğba Çom Makar (Yasemin), Anıl Çelik (Ali), Ozan Dağgez (Evren), İrem Yüksel (Selin), Emrah Ben (Aslan), Suğdem Gözalır (Pırıl), Azra Aksu (Elif) ve Altan Erkekli (Zafer).

Haberin Devamı

BAHT OYUNU DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Baht Oyunu dizisinin çekimleri İstanbul'da gerçekleştiriliyor. Dizinin çekimleri İstanbul'un çeşitli semtleri kullanılırken bazı çekimlerin ise Beykoz'daki dizi platosunda çekildiği biliniyor