Cadde İLYAS ÖLDÜ MÜ? Barbaroslar İlyas'ı oynayan Caner Topçu diziden ayrıldı mı?

İLYAS ÖLDÜ MÜ? Barbaroslar İlyas'ı oynayan Caner Topçu diziden ayrıldı mı?

26.05.2022 - 21:30 | Son Güncellenme:

Caner Topçu, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Hızır ve Oruç Reis'in kardeşi İlyas'a hayat veriyordu. Dizinin bir bölümünde İlyas'ın saldırıya uğradıktan sonra yere yığılması sonrası İlyas Reis'in son durumu izleyenlerin hafızlarını meşgul etmeye başladı. Peki, İlyas öldü mü, diziden ayrıldı mı?

İLYAS ÖLDÜ MÜ Barbaroslar İlyası oynayan Caner Topçu diziden ayrıldı mı

TRT1'in sevilen dizisi Barbaroslar'ın İlyas'ı Caner Topçu'nun akıbeti seyirciyi merakta bıraktı. Oruç Reis'in gözyaşları içinde kaldığı görülen fragmanın ardından İlyas Reis öldü mü sorusu gündeme geldi. İşte, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı İlyas hakkında...

Haberin Devamı

İLYAS REİS ÖLDÜ MÜ?

Barbaroslar dizisinde ayrılıklar peş peşe geldi. İlyas Reis, saldırıya uğruyor ve bir anda yere yığılıyor. Gelişmenin ardından Oruç, Hızır'a İlyas'ın öldüğünü ve intikamının ona kaldığını belirtiyor. 32. bölümde ise Hızır'ın iki kardeşinin intikamı için harekete geçtiği görülüyor. Dizinin İlyas'ı Caner Topçu, dizinin kadrosundan ayrıldı.

Genç oyuncu sosyal medya hesabından bir veda mesajı paylaştı: '' Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı ailesinin emeğine sağlık. İyi ki sizleri tanımışım. Çok keyif aldığım, çok şey öğrendiğim bu yolda; beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Elveda. İlyas...''

İLYAS REİS TARİHTE KİMDİR?

Barbaros Hayreddin Paşa ve Oruç Reis'in kardeşi olan İlyas, Akdeniz, Mısır ve Kuzey Afrika kıyılarında dolaşmış, bir sefer esnasında Rodos Adası civarında çarpıştığı Rodos Şövalyeleri tarafından sopayla vurularak öldürülmüştür.