Cadde Belediye başkanı adayı olacağını duyurmuştu! Hakan Peker'e billboard engeli

Belediye başkanı adayı olacağını duyurmuştu! Hakan Peker'e billboard engeli

16.09.2023 - 09:23 | Son Güncellenme:

Hit parçaları ile 90'lı yıllara damga vuran Hakan Peker, geçtiğimiz haftalarda Safranbolu Belediye Başkanlığı’na aday olacağını açıklamıştı. 30 Eylül’de ilçede vereceği halk konseri için billboard’lara afiş astırmak isteyan ünlü sanatçı, belediye tarafından engellendiğini iddia etti.

Belediye başkanı adayı olacağını duyurmuştu Hakan Pekere billboard engeli

Hakan Peker, Safranbolu belediye başkan adayı olacağını duyurmuştu. 30 Eylül’de ilçede bir halk konseri vermeyi planlayan şarkıcı, etkinliğin tanıtımını yapmak için billboard’lara ücretini ödeyerek afiş astırmak istedi.

Haberin Devamı

"SİZE YARDIMCI OLAMAYACAĞIZ"

İddiaya göre; Safranbolu Belediyesi personeli, Peker'e önce “Tüm billboard’lar boş, hepsi uygun” dedi. Sanatçı, ertesi gün ücreti ödemeye gittiğinde “Sadece mezarlığın karşısındaki bir billboard boş, dijital olanların hepsi bakımda. Size yardımcı olamayacağız” yanıtını aldı.

Belediye başkanı adayı olacağını duyurmuştu Hakan Pekere billboard engeli

"BEDAVA KONSERİ EGOSU İÇİN ENGELLEDİ"

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse tarafından engellendiğini ileri süren Hakan Peker, “Safranbolu halkının bedava bir konser dinleme hakkını, Başkan Köse kendi korkuları, egosu ve kibri için elinden almıştır” açıklamasını yaptı.

Belediye başkanı adayı olacağını duyurmuştu Hakan Pekere billboard engeli

Hakan Peker, her türlü imkansızlığa rağmen 30 Eylül Cumartesi günü saat 20.30’da Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda sahneye çıkıp vatandaşlarla kucaklaşacağını ve şarkılarını seslendireceğini belirtti.