Cadde Benzemez Kimse Bize bitti mi, yeni bölüm neden yok?

Benzemez Kimse Bize bitti mi, yeni bölüm neden yok?

03.10.2021 - 20:00 | Son Güncellenme:

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunumuyla her hafta pazar akşamı ekrana geliyordu. eğlence programı ilk 2 bölümüyle gündemden düşmedi. Beklenen 3. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayımlanmadı. Peki, Benzemez Kimse Bize yayından kaldırıldı mı?

Benzemez Kimse Bize bitti mi, yeni bölüm neden yok

Benzemez Kimse Bize, birbirinden dikkat çeken konukları ile her hafta Star TV'de izleyici karşısına çıkıyordu. Programın 3. bölümden itibaren yayından kaldırıldığı öğrenildi. İlk bölümünden bu yanan sosyal medyada da ilgi odağı olan Benzemez Kimse Bize neden yayından kaldırıldı?

Haberin Devamı

BENZEMEZ KİMSE BİZE BİTTİ Mİ, NEDEN YOK?

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'li Benzemez Kimse Bize programının yayından kaldırıldığı öğrenildi. Keser ise haberin ardından açıklamada bulunarak, ''Sevgili müzik dostları; Bülent Ersoy ile olan programla ilgili görüş ve düşünceleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Bu programa başlamadan önce sizlerin de izlediğiniz ve gördüğünüz gibi bazı aksaklıkların olabileceğini, programa başlamadan önce öngörmüştüm ancak, kendisinden hem yaş hem de sanatça daha büyük birinin yanında daha saygılı olacağını düşünerek programı kabul ettim.
Ve ne yazık ki yanıldım. Hepinizden bunun için özür diliyorum. Yukarıda zikrettiğim aksaklıkların yapımcımız Sayın Polat Yağcı ve Sayın Star TV kanal yönetiminin hiçbir dahli ve ilgisi yoktur.

Haberin Devamı

Bütün aksaklıkları Sayın Bülent Ersoy'un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklanmıştır. İleriki günlerde de bir basın toplantısı yaparak bununla ilgili sizleri daha geniş bir çerçevede bilgilendireceğim." ifadelerine yer verdi.