Cadde Pelin Akil ile Anıl Altan boşanıyor mu? Kafa karıştıran sözler

Pelin Akil ile Anıl Altan boşanıyor mu? Kafa karıştıran sözler

21.05.2024 - 15:50 | Son Güncellenme:

Dizi setinde başlayan ilişkilerini nikâh masasına taşıyan Anıl Altan-Pelin Akil çifti, 'boşanma' haberleriyle magazin gündeminde yer alıyor. Güzel oyuncu, merak edilen konuya açıklık getirmek istedi. Ancak kullandığı ifade ayrılık iddiası alevlendirdi.

Pelin Akil ile Anıl Altan boşanıyor mu Kafa karıştıran sözler

'Arka Sıradakiler' dizisinde rol alırken Anıl Altan'la (33) tanışan Pelin Akil (38), 2016 yılında dünyaevine girmiş, 2019'da ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucağına almıştı.

Haberin Devamı

Sosyal medyada mutluluk pozları veren ve ailece eğlenceli videolar paylaşan ikili, son dönemde ayrılık kararı aldıkları iddiasıyla adlarından söz ettiriyor.

Pelin Akil ile Anıl Altan boşanıyor mu Kafa karıştıran sözler

DİKKAT ÇEKEN YALANLAMA!

Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan ikiliden Pelin Akil, dün akşam bir davet sonrası görüntülendi. Muhabirlerin "Sizi genelde tek görüyoruz, aranızın bozuk olduğu konuşuluyor" sözleri üzerine gerilen ünlü oyuncu, 'şu an' kelimesiyle dikkat çekti.

Bunu ispatlamak için bir şey yapmaya gerek yok. Her şey ortada. Tabii ki tartışmalarımız oluyor. Bunlar kulaktan kulağa farklı şekilde yayılıyor. Boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok.

Pelin Akil ile Anıl Altan boşanıyor mu Kafa karıştıran sözler

"SENİ TANIMAMIŞ OLMAYI DÜŞÜNEMİYORUM"

Anıl Altan, 17 Nisan'da yaptığı romantik paylaşıma, "İyi ki doğmuşsun, sen doğmasaydın şu ana kadar bana hissetirdiğin hiç bir duyguyu tadamayacaktım, bende yeri olmayacaktı, seni tanımamış olmayı gerçekten düşünemiyorum. Sen benim ve hayatında olan kişilerin şansısın. Aşkı, sevgiyi, eğlenmeyi, üzülmeyi, özlemeyi, kendinden çok başkasını düşünmeyi seninle öğrendim ilk olarak deneyimledim. Kocalığı, babalığı sen bana hediye ettin. Benim ve ikizlerin en kıymetlisi iyi ki varsın. Güzeller güzeli yüzün hep gülsün" mesajını yazmıştı.

Pelin Akil ile Anıl Altan boşanıyor mu Kafa karıştıran sözler