Cadde Berdan Mardini sevgilisine bakarak şarkılar söyledi

Berdan Mardini sevgilisine bakarak şarkılar söyledi

24.04.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Berdan Mardini, bayramın ikinci günü yavru vatan Kıbrıs’da bulunan Grand Pasha Nicosia Hotel’de sahne aldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtladıktan sonra sahneye çıkan Mardini’yi sevgilisi Dilara Talay, Mardini’nin çocukları ile en önden izledi. Mardini, şarkılarını sevgilisinin gözlerinin içine bakarak söyledi.

Berdan Mardini sevgilisine bakarak şarkılar söyledi

'Survivor 2023'te ünlüler takımının en flaş isimlerinden olan Berdan Mardini, önce sağlık sorunları sebebiyle ödül oyununu yarıda bırakmış, daha sonra yarışmadan diskalifiye olmuştu.

Haberin Devamı

Mardini, bayramda Kıbrıs'ta sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mardini, kurduğu kozmetik markası ile ilgili gelen sorulara “Bakın yüzüm parlıyor. Çünkü kendi ürünlerimi kullanıyorum. Ben kullanmadığım ürünü satmam. Kozmetik sektöründe bizim laflarımız havada kalmaz" dedi.

"SEZONDA 300 KİŞİ EKMEK YİYOR BURADAN"

"4 senedir ilgiyle beslediğim güllerin ve lavantaların beşinci senesinde topladık" diyen Mardini şöyle devam etti:

Şimdi ürüne çeviriyoruz. 30 çeşit ürün ile, gül kremleri, gül suları, kokulu mumlar olacak. Dünya sektörüne marka olarak hitap ediyoruz.  Şimdiden anlaşmalarımızı yaptık. Dünyanın her yerinde satılacak ürünlerimiz. Biz insanlar ekmek kazansın, işe girsin diye bir işe girdik ve Allah bizi bu noktalara getirdi. Umarım çok iyi olur. Benim çok duygulanacağınız bir hikayem var. Berdan Mardini bu işi neden yaptı hikayesini izleyeceksiniz lansmanda, videolarda. Şu anda sezonda 200-300 kişi, her ay 50 kişi ekmek yiyiyor buradan. Bu benim için mutluluk verici bir durum. Zaten ilk hedefim buydu. Geldiğim noktada birçok ihanetle, birçok çelmeler ile, zarar ederek buralara kadar geldik. Bu durum da beni mutlu ediyor. Artık Mezopotamya gülleri diye dünya markası olarak anılacak Mardin gülleri. İngiltere, Almanya gibi birçok ülke ile görüştük, anlaştık.

Berdan Mardini sevgilisine bakarak şarkılar söyledi

"ENERJİM KALMADI"

Muhabirlerin “Hem kozmetik işiniz hem de yoğun geçen sahne performansınıza nasıl ayak uyduruyorsunuz?” sorusuna Mardini, “Enerjim kalmadı, baya zamandır hastayım. Başarmak istersen enerji de fikir de senin. Bu iyi durumumu yanımdakilere de borçluyum. Ben ‘Berdan Mardini olacağım’ dediğimde kimse inanmamıştı. Sessiz kalmışlardı. Şimdi kozmetik markam için de öyle diyorum. Seneye bu röportajı yapınca konuşalım yine markamızın nerelere geldiğini" yanıtını verdi.

Berdan Mardini sevgilisine bakarak şarkılar söyledi

Haberin Devamı

"GÖZE GELMEYE İNANIYORUM"

Muhabirlerin “Yanımdakilere de borçluyum dediniz. Bugün sahnenizi izleyenlar arasında sevgiliniz Dilara Talay da var. Özel hayatınızı pek göz önünde bulundurmayan birisiniz. Neler söylemek istersiniz ilişkiniz hakkında?” sorusuna “Göz önünde olmayı sevmiyorum derken, göze gelmeye inanıyorum. Gerekli durumlarda gerekli şeyleri görüyorsunuz. Birbirimizi anlıyoruz. Güzel bir ilişki yaşıyoruz. Ben de bu anlamda enerjiyi de alıyorum. Hem ekip arkadaşlarımdan hem de ondan. İnsanın hayatındaki insanlar sana eğer fedakar olup güzel yaklaşırlarsa, enerji büyüyor. Bu yüzden de mutluluk daha da artıyor. Bu durum işime de güzel yansıyor. Birbirimizi anlıyoruz. Arkadaşlarım, kız arkadaşım ve çocuklarım ile çok mutluyum” dedi.

Berdan Mardini sevgilisine bakarak şarkılar söyledi

SEVGİLİSİ EN ÖNDEN İZLEDİ

Basın mensuplarının sorularını yanıtladıktan sonra sahneye çıkan Mardini’yi sevgilisi Dilara Talay, Mardini’nin çocukları ile en önden izledi. Mardini şarkılarını sevgilisinin gözlerinin içine bakarak söyledi.

Berdan Mardini sevgilisine bakarak şarkılar söyledi

Şarkıcı, sahnede kızı Ezmira’nın yeni yaşını da sevgilisi ve oğlu ile beraber kutladı. Sevgilisi Dilara Talat’ın, Berdan Mardini’nin çocukları ile çok iyi anlaşması da gözlerden kaçmadı.   

Berdan Mardini sevgilisine bakarak şarkılar söyledi

Haberin Devamı