Cadde 'Beyaz yakalar artık Müslüm Gürses dinliyor!'

'Beyaz yakalar artık Müslüm Gürses dinliyor!'

25.03.2024 - 07:28 | Son Güncellenme:

Rubato, gectiğimiz akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Sahne öncesi kameraların karşısına geçen grubun solisti Özer Arkun, arabesk müzik ve merhum sanatçı Müslüm Gürses hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Beyaz yakalar artık Müslüm Gürses dinliyor

Girne'de müzikseverlerle buluşan Rubato, '5' adlı albümlerindeki Tan Taşcı imzalı 'Sen Tükendin Ben Tükendim' parçasını kliplendirip sevenleriyle buluşturmaya hazırlandıklarını söyledi.

Haberin Devamı

"ZAMANINDA MÜSLÜM GÜRSES DİNLEMEK KIROLUK OLARAK GÖRÜLÜYORDU"

Son dönemde arabesk şarkılara olan ilgi hakkında konuşan grubun solisti Özer Arkun, "Müzik kültürü dönem dönem değişiyor, zamanında Müslüm Gürses dinlemek kıroca görülüyordu, ancak Murathan Mungan'ın hazırladığı 'Aşk Tesadüfleri Sever' albümünden sonra bütün beyaz yakalar bunu dinleyip, Müslüm Gürses'i bağırlarına bastılar" dedi.

Beyaz yakalar artık Müslüm Gürses dinliyor

DÖRT AYLIK YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ!

Müslüm Gürses, Kasım 2012'de geçirdiği by-pass ameliyatından sonra akciğer ve kalp yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma kaldırılmış ve solunum cihazına bağlanmıştı. Gürses, Mart 2013'te tedavi görmekte olduğu hastanede yaşamını yitirmişti.

Beyaz yakalar artık Müslüm Gürses dinliyor

"ÇOCUKLARIMIZIN BEĞENİSİNİ ALARAK TEST EDİYORUZ"

Haberin Devamı

Arabesk müzikte Z kuşağını da yakaladıklarını belirten Özer Arkun, "Rap şarkıcılarla televizyon programlarımızda düetler yaparak, Z kuşağının da sevgisini kazandık. Evde çocuklarımız da Z kuşağı olduğu için şanslıyız, onların beğenisini alarak test etmiş oluyoruz" şeklinde konuştu.

Beyaz yakalar artık Müslüm Gürses dinliyor