Cadde Beyonce'den kovboy tarzı! Bakan bir daha baktı

Beyonce'den kovboy tarzı! Bakan bir daha baktı

06.04.2024 - 15:56 | Son Güncellenme:

İddialı sahne performanslarıyla adından söz ettiren dünya yıldızı Beyonce (42) , sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü şarkıcının kovboy tarzına hayranları tarafından binlerce yorum ve beğeni geldi.

Beyonceden kovboy tarzı Bakan bir daha baktı

“Ben bir kadınım ve düşündüğümde konuşmalıyım” diyen Beyoncé, 29 Mart’ta çıkan “Cowboy Carter” albümüyle magazin gündeminin en çok konuşulanları arasına girmişti.

Haberin Devamı

Beyoncé bugüne kadar dünya çapında 200 milyondan fazla albüm satarak tüm zamanların en çok satan müzik sanatçılarından biri hâline geldi.

Beyonceden kovboy tarzı Bakan bir daha baktı

"EN ÇOK ADAY GÖSTERİLEN SANATÇI"

Solo kariyeri boyunca Beyoncé’nin 8 şarkısı Billboard Hot 100 listesinde 1 numara oldu. 32 kez Grammy ödülü kazanan ve 2023 Grammy ödüllerinde toplam 9 dalda aday gösterilen sanatçı, ayrıca birlikte çalıştığı müzisyen eşi Jay-Z ile aldığı 88 adaylıkla Grammy tarihinin en çok aday gösterilen müzik sanatçısı unvanını da taşıyor.  

TARZI DİKKAT ÇEKİYOR

Müzik kariyerinde başarısını kanıtlamış olan Beyonce, özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Ünlü isim, son olarak yayınladığı 'kovboy' pozlarıyla hayranlarından övgü dolu yorumlar ve binlerce beğeni aldı.

Haberin Devamı

Beyonceden kovboy tarzı Bakan bir daha baktı

"BU KADAR GÜZEL OLMAK ZORUNDA MISIN?"

Dünyaca ünlü yıldız ismin, 320 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yayınladığı pozlarına: 'Çok yakışmış', 'Bu kadar güzel görünmek gerçekten milyarlara bağlı olmalı',
'Bu kadar güzel olmak zorunda mısın?', 'İşte kadın' gibi yorumlar geldi.

Beyonceden kovboy tarzı Bakan bir daha baktı