Cadde Beyşehir’de İmera konseri

Beyşehir’de İmera konseri

01.08.2018 - 16:47 | Son Güncellenme:

Karadeniz müziğinin sevilen topluluklarından İmera, Konya’nın Beyşehir ilçesinde bu yıl 11'incisi düzenlenen Uluslararası Beyşehir Göl Festivali kapsamında konser verdi.

Beyşehir’de İmera konseri

Beyşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen Uluslararası Beyşehir Göl Festivali kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler devam ediyor. Festival kapsamında düzenlenen son konser programının konuğu İmera grubu oldu. Festival alanını dolduran Beyşehirliler, konsere büyük ilgi gösterdi. Beyşehir’in yanı sıra Konya, çevre il ve ilçelerden de konser programı için Beyşehir’e gelenler, göl kenarındaki etkinlik alanında coşku ve eğlence dolu saatler yaşadı.

Haberin Devamı

İmera, konserde sevilen şarkılarının yanı sıra grup üyelerinin kendilerine has yorumları ile seslendirdikleri eserlerden oluşan geniş bir repertuarı Beyşehirlilerin beğenisine sundu. 'Bitmeyen Sevda, İmera Fera, Emri Olur, Vazgeçtim’ gibi şarkılarıyla dinleyenlere Karadeniz ezgileri sunan İmera, alanı dolduran müzik severleri coşturdu. Grup İmera’ya seslendirdikleri şarkılarda eşlik eden hayranları, grup solistlerinin sahnedeki kemençe ve tulum şovları eşliğinde alanda horon teperek gönüllerince eğlendi. Sahnede yaklaşık iki saat kalan İmera, konserin sonunda uzun süre alkışlandı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, konser programı sonunda Grup İmera’ya fotoğraflarının yer aldığı bir tablo hediye etti. Özaltun, alanı dolduran müzikseverlerden gelen yoğun istek üzerine Grup İmera’yı bu yıl içerisinde düzenleyecekleri bir başka konser programında bir kez daha Beyşehir’de misafir etmek istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Festival kapsamında İmera konseri öncesinde gerçekleştirilen animasyon gösterileriyle ünlü sunucu ve şovmen Doğukan Alsay’ın sahnedeki renkli görüntüler oluşturan şov programı da alanı dolduranlar tarafından ilgiyle izlendi.