Cadde ‘Bir daha olsa bir daha atlarım’

‘Bir daha olsa bir daha atlarım’

07.02.2018 - 10:09 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sene Kayseri Erciyes’te düzenlenen kar havuzu etkinliğinde boz ayı kostümüyle buz gibi suya atlayan oyuncu Müge Boz, bu sene 17 Şubat’ta düzenlenecek etkinlik öncesi yaptığı açıklamada, "Yaşanan adrenalin her şeye bedeldi. Bir daha olsa yine atlarım" dedi.

‘Bir daha olsa bir daha atlarım’

• Etkinliği ilk duyduğunuzda ne hissettiniz?
Etkinliği ilk olarak yıllar önce duyduğumda fikri çok beğenmiştim. ‘Vay Türkiye'de böyle etkinlikler yapılıyor mu?’ demiştim. Konsept ve fikrin yanında kostümün de işin içine dâhil olması beni en çok etkileyen taraf olmuştu.

Haberin Devamı

• Havuza atlamak nasıl bir duyguydu? Bir daha olsa atlar mısınız?
Evet, kesinlikle atlarım. Çok heyecanlıydı, düşecek miyim yoksa sınırda kalacak mıyım endişesi yaşadım. Ve yaşanan adrenalin her şeye bedeldi.

• Suya ilk düştüğünüz anda ne hissettiniz?
Hiçbir şey hissetmediğimi hissettim. Gerçekten bir anda tüm bedenim soğuğun etkisi altına girdi ve her şey yavaşladı. Konuşmalarım, hareketlerim.

• O günden aklınızda en çok kalan şey ne oldu?
Sudan çıktığımda hiçbir şey yapamayacak halde oluşum. Küçük bir çocuk gibi öyle kalakaldım. Çünkü her hareketim yavaşlamıştı. Zaten biri elimden tutup beni hemen soyunma odasına götürdü.

"GEÇEN YILDAN EN ÇOK GELİN KOSTÜMÜ AKLIMDA KALDI"

• Bu sene Kar Havuzu’na yine birçok yarışmacı katılacak. Şampiyonluk yolunda onlara tüyo vermek ister misiniz? Yarışmacılar jüriyi nasıl etkileyebilir?
Kostüm çok önemli. Fikir önemli. Atlama öncesinde yapılan ufak şovlar jüriyi etkiliyor. Özenilmiş ve çalışılmış hissini yaratmaya çalışsınlar. Ve suya atlamadan önce mutlaka artistik bir hareket yapılmalı.

Haberin Devamı

• Geçen seneden aklınızda kalan kostümler var mı?
Gelin kostümü vardı. O yarışmacı ilgimi çekmişti çünkü suya düştüğünde tüm havuz gelinlik oldu ve Assasin’s oyunu karakterleri vardı. Onlar kılıçla şov yapmışlardı. Hatırladıklarım bunlar.

• Geçen sene ‘ayı’ kostümüyle yarıştınız. Bir kez daha katılsanız bu kez nasıl bir kostüm seçerdiniz?
Poison Ivy kostümüyle katılırdım bu sefer.

• Erciyes hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyiz?
Erciyes Dağı çok hoşuma gitti. Bozulmamış doğası ve tesisleri başarılı.

17 Şubat’ta düzenlenecek Red Bull Kar Havuzu etkinliğinde; yarışmacılar, kendi tasarladıkları eğlenceli kostüm ve ekipmanlarıyla, buz gibi suyla dolu havuza en havalı atlayışı yaparak jüriyi etkilemeye çalışacak.