Cadde Didem Soydan: Bir daha oyunculuk denemem!

Didem Soydan: Bir daha oyunculuk denemem!

06.01.2024 - 08:04 | Son Güncellenme:

Ünlü model Didem Soydan, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan Soydan, oyunculuk düşünüp düşünmediği konusundaki sorular karşısında açıklama yaparak; böyle bir şeyin söz konusu olmadığını kesin bir dille belirtti.

Didem Soydan: Bir daha oyunculuk denemem

Sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı pozlarla sık sık gündeme gelen 39 yaşındaki ünlü model Didem Soydan, geçtiğimiz aylarda bir takipçisinin yorumuna verdiği cevapla gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Soydan, bir sosyal medya kullanıcısından gelen "Didem Hanım, güzel bir sinema filminde oynamak size çok yakışır diye düşünüyorum. Aksiyon, gerilim, korku filmleri gibi. Bu arada her zamanki gibi çok güzelsiniz" mesajına kayıtsız kalamamıştı.

Didem Soydan: Bir daha oyunculuk denemem

"YETENEĞİM YOK"

Takipçisine yanıt veren ünlü isim, şu ifadeleri kullanmıştı:

Oyunculuk yeteneğim yok. İnsanlar yeteri kadar kötüsüne maruz kalıyor zaten, ben işimde iyi olmaya çalışıyorum. Çok sevgiler.

"DAHA ÖNCE DENEMİŞTİM"

Didem Soydan, son olarak geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Kameralara poz veren ünlü isim, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi.

Didem Soydan: Bir daha oyunculuk denemem

Oyunculuk düşünmediğini söyleyen ünlü model, "Daha önce denemiştim, pek bana göre değil. Bir daha oyunculuk denemem" açıklamasında bulundu.

Didem Soydan: Bir daha oyunculuk denemem

Daha çok reklam çekimlerine ve podyumlara ağırlık verdiğini söyleyen Soydan, ardından acelesi olduğunu söyleyerek evinin yolunu tuttu.