Cadde 'Bir Derdim Var’ ekibi okuma provasında bir araya geldi

'Bir Derdim Var’ ekibi okuma provasında bir araya geldi

28.09.2023 - 11:27 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin, AyNA Yapım imzalı yeni sezonda izleyici karşısına çıkacak olan dizisi ‘Bir Derdim Var’ın çekimleri çok yakında başlıyor. Çarpıcı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla seyircileri ekran karşısına kilitlemeye hazırlanan dizinin ekibi okuma provasında buluştu.

Bir Derdim Var’ ekibi okuma provasında bir araya geldi

Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ın yer aldığı, İtalyan yapımı Oltre La Soglia (On The Brink) uyarlaması olan Bir Derdim Var, çok yakında çekimlere başlıyor.

Haberin Devamı

Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Erdem Şenocak, Başak Gümülcinelioğlu, İdil Sivritepe, Sami Aksu ve Sennur Nogaylar gibi başarılı oyunculara; Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu gibi genç isimler eşlik ediyor.

Bir Derdim Var, ergenlikteki gençlerin hassas dünyasını mercek altına alarak bizi onların sert ve yakıcı sorunlarıyla yüzleşmeye davet ederken büyük bir sessizlik duvarını da yıkıp geçecek.

Bir Derdim Var’ ekibi okuma provasında bir araya geldi

Adını Mor ve Ötesi’nin efsaneleşmiş şarkısı Bir Derdim Var'dan alan dizinin müziklerini Aytekin Ataş yaparken, Mor ve Ötesi de ilk defa bir projenin müzik süpervizörlüğünü üstlenecek. Uyarlama tasarımı Duygu Ertekin’e, senaryosu Yekta Torun’a ait dizinin senaryo ekibinde Deniz Gürlek de yer alıyor. Bir Derdim Var dizisinin yönetmenliğini ise Burak Müjdeci üstleniyor.