Cadde Brad Pitt'e Britney Spears tepkisi!

Brad Pitt'e Britney Spears tepkisi!

20.11.2023 - 08:00 | Son Güncellenme:

Britney Spears'ın satışa çıkmadan önce en çok ön sipariş alan ve satışa çıktıktan sonra rekor kıran anı kitabı bu kez filminin çekilmesiyle gündemde. Teklif veren isimlerden biri de Brad Pitt oldu. Ancak Pitt'in teklifi tepkilere neden oldu.

Brad Pitte Britney Spears tepkisi

ABD'li şarkıcı Britney Spears, köleliğe benzettiği babası James Parnell Spears ile vasilik süreci de dahil olmak üzere, hayatı ve kariyeri hakkında her şeyi anlattığı 'The Woman in Me'nin (İçimdeki Kadın) adlı anı kitabı için rekor bir anlaşmaya imza atmıştı. Spears'ın hayatını anlattığı anı kitabı 'The Woman in Me'nin (İçimdeki Kadın) beyazperdeye taşınması için çalışmalar başladı.

Haberin Devamı

BEYAZPERDE'YE AKTARILACAK MI?

24 Ekim'de raflardaki yerini alan ve Spears'ın dikkat çeken söylemleriyle gündemden düşmeyen kitabın sinemaya aktarılması için pek çok ünlü isim talip oldu. Filmin telif hakları için Margot Robbie, Brad Pitt, Reese Witherspoon ve Shonda Rhimes gibi isimlerin teklif verdiği öğrenildi.

Brad Pitte Britney Spears tepkisi

TEPKİ YAĞDI

Ancak Plan B Entertainment adlı prodüksiyon şirketi olan Brad Pitt'in film için girişimde bulunduğu haberleri, sosyal medyada tepki çekti. Pitt'in teklifi sonrası sosyal medyadan eleştirilerini dile getirenler, Pitt'in "tacize uğramış bir kadınla ilgili bir hikayenin yapımcılığını üstlenmesinin" riyakarlık olacağını dile getirdi.

Brad Pitte Britney Spears tepkisi

"İMAJINI ONARMANIN BİR ARACI DEĞİL"

Brad Pitt'i, ayrıca bazı Angelina Jolie hayranları da eleştirdi. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Mağdur kadınların biyografileri senin toplum gözündeki imajını onarmanın bir aracı değil" yorumunu yazdı.

Haberin Devamı

Bir başka kullanıcı da "Brad Pitt'in kadınların sömürülmesi ve taciz edilmesiyle ilgili hikayelerde adını sürekli ortaya atması benim için apayrı bir kötülük türü" ifadesini kullandı.

Brad Pitte Britney Spears tepkisi