Cadde Bruce Willis'in avukatı: Hasta olduğu halde çalışmak istedi!

Bruce Willis'in avukatı: Hasta olduğu halde çalışmak istedi!

04.07.2022 - 08:17 | Son Güncellenme:

'Moonlighting' (Mavi Ay) dizisindeki 'David Addison' rolüyle dünya çapında üne kavuşan Bruce Willis, yakalandığı 'Afazi' hastalığı sonrası oyunculuğa veda ettiğini duyurmuştu. Şimdilerde ailesiyle gözlerden uzak bir yaşam süren Willis'in avukatı Martin Singer, müvekkili hakkında açıklamalarda bulundu.

Bruce Willisin avukatı: Hasta olduğu halde çalışmak istedi

Hollywood yıldızı Bruce Willis'ten geçtiğimiz aylarda kötü haber gelmişti. Ünlü oyuncuya beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen "afazi" (söz yitimi) hastalığı teşhisi konulmuştu.

Haberin Devamı

"KARİYERİNE ARA VERİYOR"

67 yaşındaki ABD'li aktörün, bilişsel yeteneklerini etkileyen hastalık teşhisi sonrası oyunculuk kariyerinden uzaklaşacağı açıklanmıştı. Willis'in kızı Rumer Willis sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullanmıştı:

Bruce'un muhteşem destekçileri ile, ailesi olarak, sevgili Bruce'un bazı sağlık sorunları yaşadığını ve yakın zamanda bilişsel yeteneklerini etkileyen afazi teşhisi konulduğunu paylaşmak istedik. Bunun bir sonucu olarak Bruce, kendisi için çok şey ifade eden kariyerine ara veriyor. Ailemiz için gerçekten zorlu olan bir zamanda devam eden sevginiz, şefkatiniz ve desteğiniz için çok minnettarız. Güçlü bir aile olarak bu süreçten geçiyoruz ve bundan hayranlarına da bahsetmek istedik çünkü onun sizin için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.

Bruce Willisin avukatı: Hasta olduğu halde çalışmak istedi

"YAPABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORDU"

Şimdilerde gözlerden uzak bir yaşam süren Willis'in avukatı Martin Singer, müvekkili hakkında açıklamalarda bulundu. Los Angeles Times'a konuşan Singer, "Müvekkilim olan Bay Willis hastalığına rağmen çalışmak istedi. Çünkü tıpkı "afazi" hastalığına yakalanan ve çalışmaya devam eden başkaları gibi bunu yapabileceğini düşünüyordu" dedi.

Willis'in avukatı, aktörün sağlık sorunlarına rağmen film çekmeyi sürdürdüğünü ve bunun da özellikle koronavirüs pandemisi süresinde kamera arkasındaki birçok kişiye iş imkanı sağladığını vurguladı.

Haberin Devamı

"BRUCE REPLİKLERİ HATIRLAYAMIYOR"

Bruce Willis'in önemli rollerinden birini üstlendiği "Midnight in the Switchgrass" adlı filmde onunla birlikte çalışan yapımcı Randall Emmett ise Willis'in durumunun işleri zorlaştırdığı konusunda yakın çevresine şikayetçi oldu.

Bruce Willisin avukatı: Hasta olduğu halde çalışmak istedi

Los Angeles Times'ın haberine göre; Emmett, nişanlısı Lala Kent'e "Daha fazla devam edemeyeceğim. Bu çok üzücü. Bruce repliklerinin hiçbirini hatırlayamıyor. Nerede olduğunu bilmiyor." diyerek, sette yaşananları anlattı. Emmett, o sırada Bruce Willis'in "afazi" sorunu olduğundan kendisinin haberi olmadığını da daha sonra bir açıklamasında belirtti.

"SETTE OLMAK İSTEMESEYDİ OLMAZDI"

Randall Emmett'in sözcüsü ise daha sonra US Weekly'e yaptığı bir açıklamada, "Emmett, tam 15 yıl boyunca Bruce Willis ile birlikte çalıştığı için son derece gururlu. Eğer Bruce, film setinde olmak istemeseydi orada olmazdı." dedi. Emmett'in sözcüsü, Bruce Willis'in zamanımızın en büyük aktörlerinden biri olduğunu sözlerine ekleyip yapım şirketlerinin, hastalık yüzünden emekli oluncaya kadar sürekli onu arayıp birlikte çalışmak istediğini vurguladı.

Bruce Willisin avukatı: Hasta olduğu halde çalışmak istedi

ŞOK ETKİSİ YARATTI

Öte yandan bu gerçeğin ortaya çıkmasının ardından aileye yakın bir kaynak, biri 10, diğeri 7 yaşında iki kız çocuk annesi olan Heming'in, ailesini bir arada tutmak için büyük bir mücadele içinde olduğunu söylemişti. People dergisine konuşan kaynak, "Kocanızın günden güne güçten düştüğünü izlemek kolay değil" diyerek 43 yaşındaki eski modelin durumunu özetledi. Afazi hastalığının Emma Heming'i de kelimenin tam anlamıyla şoke ettiğini belirtmişti.

Haberin Devamı

Kaynak, sözlerini; "Evde Bruce ile ilgilenen yardımcılar var. Fakat yine de Emma onun güvenliğinden emin olmak için kocasının bakımıyla yakından ilgileniyor" şeklinde sürdürmüştü.