Cadde Burcu Kıratlı: Bana çok evlilik teklifi geliyor!

Burcu Kıratlı: Bana çok evlilik teklifi geliyor!

30.03.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Sinan Akçıl'la (41) iki kez nikâh masasına oturup; ilk olarak dokuz ayda, daha sonra 15 ayda boşanan oyuncu Burcu Kıratlı (34), önceki gece Bebek'te objektiflere yansıdı. Burcu Kıratlı, 'garip' olarak nitelendirdiği 'evlilik teklifi' itirafıyla şaşırttı.

Burcu Kıratlı: Bana çok evlilik teklifi geliyor

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, Ocak 2019'da Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da nikâh masasına oturmuştu. Dokuz ay evli kalan çift, ani bir kararla boşanmıştı.

Haberin Devamı

Kısa süre sonra yeniden bir araya gelen ikili, Şubat 2021'de ikinci kez nikâh masasına oturmuştu. Ancak bu birliktelik de uzun sürmemiş ve ünlü çift 11 Mayıs 2022 tarihinde boşanmıştı.

Burcu Kıratlı: Bana çok evlilik teklifi geliyor

"BEN YAZ KADINIYIM"

Burcu Kıratlı, önceki gece Bebek'te objektiflere takıldı. Çıkışta gazetecilerle sohbet eden Kıratlı, arkadaşlarıyla yemeğe geldiğini söyledi.

Burcu Kıratlı: Bana çok evlilik teklifi geliyor

Yaz planlarından bahseden oyuncu, "Ben yaz kadınıyım. Bir yaz kadını olarak da çok özledim yazı. Eğer çalışmazsam güzel tatil yaparım. Çalışırsam da ara ara tatile gider gelirim. Bodrum'a da gidiyorum, Alaçatı'ya da gidiyorum. Çocukluğumdan beri ikisine de gidiyorum. Alaçatı'da çok arkadaşım var" dedi.

Burcu Kıratlı: Bana çok evlilik teklifi geliyor

"HER TÜRLÜ ELEŞTİRİYE AÇIĞIM"

Sosyal medya üzerinden takipçilerinin yorumlarını da değerlendirdiğini dile getiren ünlü isim, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Ben aslında dozunda olan şeyleri çok seviyorum. Eleştiri bizim kendimizde göremediğimiz tarafları bence bize gösteriyor. Kimisi bazen kıskançlığından ya da haddini aşarak başka boyutlara çevirebiliyor, onlar hoş değil işte. Her türlü eleştiriye açığım haddini aşmadığı sürece.

Burcu Kıratlı: Bana çok evlilik teklifi geliyor

'AŞK MESAJI' CEVABI!

Kıratlı, "Sosyal medya üzerinden aldığınız aşk mesajları oluyor mu?" sorusuna, "Bana çok evlilik teklifi geliyor garip bir şekilde" cevabını verdi.