Cadde Buse Varol: Belki ailemiz daha da büyür!

Buse Varol: Belki ailemiz daha da büyür!

23.03.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

2018'de dünyaevine giren ve bu evlilikten iki çocukları olan Alişan-Buse Varol çifti, geçtiğimiz yıl uzun süre ayrılık iddialarıyla magazin gündemine gelmişti. Aralarındaki sorunları çözmeyi başaran ikili, boşanmanın eşiğinden dönmüştü. Etiler'de doğum günü kutlamasında görüntülenen ünlü çiftten Buse Varol, dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.

Buse Varol: Belki ailemiz daha da büyür

Alişan ve eşi Buse Varol, önceki gece Etiler'de bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı. 34'üncü yaş günü için yemek yemeye geldiklerini söyleyen Varol, "Aslında gerçek doğum günüm 25'i. Bugün arkadaşlarımızla yemek yiyelim dedik. Yepyeni bir yaş. Birlikte kutladığımız altıncı doğum günümüz" dedi.

Haberin Devamı

"GENİŞ AİLE GÜZELDİR"

Burak (4) ve Eliz (2) adında iki çocukları olan çiftten Buse Varol, "En önemlisi sağlık, gerisi geliyor. Ailemiz de büyüyor. Belki daha da büyür. Neden olmasın? Geniş aile güzeldir" diyerek, akıllarda soru işareti bıraktı.

Buse Varol: Belki ailemiz daha da büyür



"ARTIK KÖTÜ DURUMLAR YAŞAMAK İSTEMİYORUM"

Yeni yaşı ile ilgili dileklerini söyleyen Varol, "Çocuklarım ve ailemle bu yaşım sağlıkla geçsin istedim. Son birkaç yıldır kötü olaylar yaşadık. Artık kötü durumlar yaşamak istemiyorum. Ülkece de kötü olaylar yaşıyoruz. Sağlık ve huzur diledim sadece. Bunlar olunca diğer her şeyi halledebiliyoruz. 33'üncü yaşım bitti, 34'üncü yaşıma girdim. Her yaşın ayrı bir güzelliği var" dedi.

Buse Varol: Belki ailemiz daha da büyür

Öte yandan Buse Varol'un parmağındaki tektaş yüzüğü dikkat çekti.

Buse Varol: Belki ailemiz daha da büyür

Haberin Devamı

"SENİ ÇOK SEVİYORUM PAMUĞUM"

Buse Varol, kızı Eliz'in yaş gününde Instagram hesabından yaptığı paylaşıma, "Benim güzel kızım, Eliz'im iyi ki doğdun. Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın. En büyük duam babanızla beraber büyüdüğünüzü görebilmek. Şans hep seninle olsun. Seni çok ama çok seviyorum pamuğum. Ellerimiz hiç ayrılmasın" notunu düşmüştü.

Buse Varol: Belki ailemiz daha da büyür