Cadde Buse Varol'dan 'üçüncü çocuk' açıklaması!

Buse Varol'dan 'üçüncü çocuk' açıklaması!

03.04.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Alişan'la altı yıldır süren evliliğinden Burak (5) adında bir oğlu ve Eliz (3) adında bir kızı dünyaya gelen Buse Varol, 'üçüncü çocuk'la ilgili sözleriyle kafalarda soru işareti bırakmıştı. Ünlü oyuncu, aynı soru üzerine bu kez bambaşka bir açıklamaya imza attı.

Buse Varoldan üçüncü çocuk açıklaması

'Dostlar Mahallesi' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Alişan ile Buse Varol, 2018 yılında nikâh masasına oturmuştu. 2019'da oğulları Burak'ı kucaklarına alan çift, 2021'de kızları Eliz'in doğumu ile ikinci kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı.

Haberin Devamı

"SÜRPRİZ"

Buse Varol, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. Alışverişe çıktığını söyleyen 34 yaşındaki oyuncu, "Uzun zamandır Nişantaşı'na gelmiyordum. Hem arkadaşlarımı ziyaret ettim hem de görüşmelerimi yaptım. Önümüzdeki sezon için kafamda bir şeyler var. İnşallah bir şeyler olacak, sürpriz" dedi.

Buse Varoldan üçüncü çocuk açıklaması

"ARTIK BÜYÜDÜLER"

"Annelik nasıl gidiyor?" sorusuna Varol, "Güzel gidiyor. Biri beş, biri üç yaşında. Artık büyüdüler" yanıtını verdi.

"İLK DEFA DADISIZ TATİLE GİDECEĞİZ"

Bayram tatilinde Mısır'a gideceklerini belirten oyuncu, "Farklı bir şey deneyimleyeceğiz. Çocuklarla ilk defa baş başa, dadısız bir yere gideceğiz. O yüzden heyecanlıyım. Mısır'a ilk kez gideceğiz. 'Nereye gidelim?' diye düşünürken, bir arkadaşımız Mısır'ı tavsiye etti. Yaz mevsimi olduğu için çocukların deniz girmesini istedik" ifadelerini kullandı.

Buse Varoldan üçüncü çocuk açıklaması

Haberin Devamı

"ARTIK BİR DURALIM"

Buse Varol, "Üçüncü çocuğu düşünüyor musunuz?" sorusunu ise "Şu an yok. İkimiz de böyle bir şey düşünmüyoruz. Artık bir duralım. İlerleyen senelerde neden olmasın?" şeklinde cevapladı.

Buse Varoldan üçüncü çocuk açıklaması

"ONLARA GÖRE HAVA HOŞ TABİİ"

Mart 2023'te arkadaşlarıyla Etiler'de görüntülenen Varol, "Ailemiz büyüyor. Belki daha da büyür. Neden olmasın? Geniş aile güzeldir" sözleriyle kafa karıştırmıştı. Alişan ise "Üçüncü çocuk düşünüyor musunuz?" sorusu yöneltilince, "Çok zor. Burak kura ile bir okul kazandı, biz de sevindik ama sonra kumbaraları açtık (gülüyor)" karşılığını vermişti.

Buse Varoldan üçüncü çocuk açıklaması

Burak'a seslenen Buse Varol ise "Oğlum kardeş ister misin?" diye sormuş, Burak'ın "Evet" yanıtı sonrası "Onlara göre hava hoş tabii" diyerek gülmüştü.