Cadde Büşra Pekin yine estetikle gündemde! Çenesine operasyon yaptırdı

Büşra Pekin yine estetikle gündemde! Çenesine operasyon yaptırdı

05.01.2024 - 08:44 | Son Güncellenme:

Oyuncu Büşra Pekin son dönemde kariyerinden çok estetik operasyonları ve değişimiyle gündemde. Zayıfladıktan sonra bolca estetik yaptıran ve bunların bir kısmını kabul etmeyen Büşra Pekin yine sosyal medyanın diline düştü.

Büşra Pekin yine estetikle gündemde Çenesine operasyon yaptırdı

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile ünlenen ve daha sonra birçok projede yer alan Büşra Pekin, uzun yıllardır ekranlardan uzaktaydı. Bu süreçte imajındaki değişiklikle sık sık gündem olan ünlü isim, geçtiğimiz senelerde 6 ay sıkı bir çalışma yaparak 15 kilo vermişti. Pekin değişimiyle alakalı olarak "Giydiklerim daha çok yakışıyor, mutluyum" demişti.

Haberin Devamı

"KİLOM İDEALDİ"

2019'da hayatını kaybeden merhum şarkıcı Dilber Ay'ın hayat hikayesinin anlatıldığı 'Dilberay' filminde başrol oynayan oyuncu, yeni projesi için 9 kilo almıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Büşra Pekin, "Filmin ilk aşamasında çocukluktan başladığımız için kilom idealdi. İlerleyen yaşlara doğru 9 kilo aldım. Dilber Ay'ı oynamak büyük sorumluluk. Güçlü bir kadınmış helal olsun" ifadelerini kullanmıştı.

Büşra Pekin yine estetikle gündemde Çenesine operasyon yaptırdı

YÜZÜNE OPERASYON YAPTIRDI

Son olarak Hasan Can Kaya ile bir film çeken Büşra Pekin, uzun zamandır değişimiyle adından söz ettiriyor. Büşra Pekin yine bir estetik operayonla gündemde.

Büşra Pekin yine estetikle gündemde Çenesine operasyon yaptırdı

ÇENESİNİ BELİRGİNLEŞTİRDİ

Jawline adı verilen çene belirginleştirme operasyonu geçirdiği iddia edilen Büşra Pekin yine sosyal medyanın diline düştü. Ünlü oyuncunun yanaklarını da "Hollywood yanağı" adı verilen teknikle boşaltılıp, elmacık kemikleri de belirginleştirildiği iddia edildi.

Büşra Pekin yine estetikle gündemde Çenesine operasyon yaptırdı