Cadde Büşra Pekin'dan Ajda Pekkan açıklaması! 'O bir efsane, benim için onur'

Büşra Pekin'dan Ajda Pekkan açıklaması! 'O bir efsane, benim için onur'

04.01.2024 - 10:55 | Son Güncellenme:

Diren Polatoğulları, Necip Memili, Büşra Pekin, Nursel Köse ve Şerif Sezer'in rol aldığı 'Başkan' filminin galası gecesi önceki gün Kanyon Sinemaları’nda yapıldı. Büşra Pekin, gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Büşra Pekindan Ajda Pekkan açıklaması O bir efsane, benim için onur

Oyuncu kadrosunda yer aldığı Başkan filmi için kameraların karşısına geçen Büşra Pekin, "Süperstar Ajda Pekkan'ın hayatını oynayacağı" haberleri hakkında konuştu.

Haberin Devamı

"DİLBERAY'I CANLADIRMAMDAN KAYNAKLI"

Basın toplantısında da sormuşlardı. Konuşuluyor ama benim yanımda kimse konuşmadı bunu. O bir efsane, benim için bir onur olur. Müziğe olan yakınlığım ve Dilberay'ı canlandırmamdan kaynaklı olabilir. Kiminle anlaşırlarsa en doğru seçimi yapmış olcaklardır diye düşünüyorum. İşimiz bizim hobimiz. Ben onur duyarım. Görsel olarak benzerlik önemli bir konu.

Büşra Pekindan Ajda Pekkan açıklaması O bir efsane, benim için onur

"İLK KEZ AÇIKLAMIŞ OLAYIM"

Tribüte albümde şarkı söyleyeceğini açıklayan ünlü isim, "Harika bir albümün içerisinde şarkı söyleyeceğim. Buradan ilk kez açıklamış olayım. Çok değerli şarkıcıların içinde bulunduğu bir albüm olacak. Tek başına bir single çıkarma fikri aklımda yoktu. Seda Okay çok önemli bir söz yazarı. Onun albümünde yer almak gurur verici" ifadelerini kullandı.

Büşra Pekindan Ajda Pekkan açıklaması O bir efsane, benim için onur