Cadde Büşra Pekin'den 'Norm Ender'le aşk' açıklaması!

Büşra Pekin'den 'Norm Ender'le aşk' açıklaması!

07.03.2024 - 07:35 | Son Güncellenme:

Büşra Pekin, önceki gece Kuruçeşme'deki bir mekanda otururken görüntülendi. Son olarak adı Rap sanatçısı Norm Ender ile anılan Büşra Pekin, iddialara son noktayı koydu.

Büşra Pekinden Norm Enderle aşk açıklaması

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada, film kadrosunda yer alan Büşra Pekin ve Hasan Can Kaya'nın verdiği bir röportajda "Sevişme sahnelerinde zorlandık" ve "Hunharca öpüştük" demeleri çok konuşulmuştu. Konuyla ilgili Hasan Can Kaya ve Büşra Pekin şu açıklamada bulunmuştu:

Haberin Devamı

Sahnelerin yorumu kişiye göre değişir. Bazısı sevişme sahnesi olarak adlandırabilir bazısı da bunda bir şey yok ki der. Ama bize göre ailelerin de rahatlıkla gidip izleyebileceği bir film. Bizim birbirimiz arasında yaptığımız espriden türeyen şeyler bunlar. Yanlış anlaşılmış olabilir.

AŞK İDDİALARINA SON NOKTA!

Sık sık aşk yaşadıkları iddialarıyla gündeme gelen ikiliden Büşra Pekin, son olarak bu söylentilerle ilgili yaptığı açıklamayla gündeme gelmişti.

Büşra Pekinden Norm Enderle aşk açıklaması

"HİÇ OLMADIK"

835 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından Kaya (33) ile bir karesini paylaşan Pekin (41), aşk iddialarına son noktayı koyarak şöyle yazmıştı:

Hâlâ soruluyor. Merakınızı son kez giderelim. Sevgili değiliz. Hiç olmadık. Ama şahane film partneri ve mis gibi dost olduk. 'Çok Aşk' sinemalarda.

Büşra Pekinden Norm Enderle aşk açıklaması

"YEMEK YEMEYE GELDİK"

Büşra Pekin, önceki gece Kuruçeşme'deki Minibar'da otururken görüntülendi. Gazetecilerin röportaj isteğini kırmayan Büşra Pekin, "Tesadüfen bir doğum gününe katılmış bulundum. Yemek yemeye geldik. Sonra oturalım dedik burda, denk geldik" diyerek güldü.

Büşra Pekinden Norm Enderle aşk açıklaması

"GAYET GÜZEL GİDİYOR"

Yeni bir proje hazırlığında olduğunu dile getiren Büşra Pekin, "Yeni projem için şehir dışındayım aslında ama iki günlüğüne İstanbul'a geldim. Burada işlerim ve toplantılarım vardı. Gayet güzel gidiyor her şey" dedi.

Büşra Pekinden Norm Enderle aşk açıklaması

Haberin Devamı

"NORMALDE BENİ HİÇ SARI DÜŞÜNMEZDİK"

Son dönemdeki değişimi ile sık sık gündeme gelen güzel oyuncu, saç rengi hakkında da konuştu:

Bir proje için sarışın oldum. Çok da sevdim ama artık değiştirmek istiyorum. Ama şu an içinde olduğum projede de sarışın olmamı istediler. Biraz daha kalacak o yüzden. Kumrallığa dönesim var açıkçası. İlginç bir şekilde bana sarıyı yakıştıranlar çok oldu. Normalde beni hiç sarı düşünmezdik çünkü. Şaşırma sebebim bu. Ama ben değişmeyi ve roller için farklı karakterlere bürünmeyi çok seven birisiyim. Ben aslında pembe de olsun istiyorum bir proje için ama bakalım. Kendi kendime yapacağımı sanmıyorum.

"ENDER BENİM ARKADAŞIM"

Son olarak da adı Rap sanatçısı Norm Ender ile anılan Büşra Pekin, "Hayır canım. Ender benim arkadaşım. Hep beraber dışarı çıktığımız bir akşamda yan yana görüp yakıştıran birisinin yaptığı bir haber. Gerçek olmadığını da hemen ilan etmiş bulunduk. Hayatımda şu an kimse yok" dedi ve kalbinin boş olduğunu söyledi. 

Büşra Pekinden Norm Enderle aşk açıklaması