Cadde Cam Tavanlar oyuncuları ve isimleri! Cam Tavanlar konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Cam Tavanlar oyuncuları ve isimleri! Cam Tavanlar konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

30.06.2021 - 18:51 | Son Güncellenme:

Cam Tavanlar dizisi oyuncuları ve karakterler son günlerin öne çıkan konularından. Aşk ve dramın iç içe geçtiği Cam Tavanlar dizisinin başrollerinde ise Bensu Soral ile Kubilay Aka yer alıyor. İşte, Cam Tavanlar oyuncu kadrosu...

Cam Tavanlar oyuncuları ve isimleri Cam Tavanlar konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var

Show TV'nin yeni ve kısa sürede ilgi gören dizisi Cam Tavanlar'ın senaristliğini Meriç Acemi yürütüyor, yönetmenliğini ise Fehmi Öztürk üstleniyor. Dizide daha çok iş hayatındaki kadın ve erkek, sıra dışı yorumla anlatılıyor.

Haberin Devamı

CAM TAVANLAR OYUNCULARI İSİMLERİ

Bensu Soral(Leyle), Kubilay Aka (Cem), Hatice Aslan (Süreyye),Utku Ateş (İskender), Ahmet Melih Yılmaz (Şinasi), Beril Kayar (Aylin), Ayten Soykök (İnci), Mehmet Bilge Aslan (Haldun), Şifanur Gül (Suna), Aziz Caner İnan (Emre), Alper Kut, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ve Cevdet Arıcılar.

CAM TAVANLAR DİZİSİ KONUSU

Cam Tavanlar'da iş hayatında kendi çabasıyla yükselen genç bir kadın olan Leyla ile prestijli bir aileden gelerek her istediğini kolaylıkla elde eden, zengin olduğu için birçok kapının kolaylıkla açıldığı rakibi Cem’le tatlı sert yarışı; intikam, aşk, rekabet gibi temalar eşliğinde anlatılıyor.

CAM TAVANLAR NEREDE ÇEKİLDİ?

Dikkat çeken dizinin çekimlerinin ise İstanbul Şişli, Maslak, Beşiktaş ve Beykoz gibi semtlerde çekildiği biliniyor.