Cadde Camdaki Kız Selen kimdir? Selma Ergeç eşi kim, kaç yaşında? Selma Ergeç hayatı...

Camdaki Kız Selen kimdir? Selma Ergeç eşi kim, kaç yaşında? Selma Ergeç hayatı...

08.04.2021 - 23:09 | Son Güncellenme:

Selma Ergeç hayatı, eşi Can Öz merak konusu. Başarılı oyuncu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki performansıyla öne çıkmıştı. Camdaki Kız dizisinde Selen rolü ile son dönemde izlyeici karşısına çıkıyor. Peki, Camdaki Kız Selen rolünü oynayan Selma Ergeç kimdir?

Camdaki Kız Selen kimdir Selma Ergeç eşi kim, kaç yaşında Selma Ergeç hayatı...

Camdaki Kız dizisi yayın hayatına başladı. Oyuncu kadrosunda bulunan Selma Ergeç ise Selen karakteri ile dikkat çekiyor. Dizi izleyicileri Selma Ergeç evli mi, eşi kim sorularını yöneltiyor. İşte, Selma Ergeç biyografisi...

Haberin Devamı

SELMA ERGEÇ KİMDİR?

Ergeç, 1978 yılında Türk bir baba ve Alman bir annenin ilk çocuğu olarak Almanya'nın Hamm şehrinde dünyaya geldi. Babası Adanalı Türk bir doktor, annesi ise Alman bir hemşiredir. Yurt dışında tıp fakültesinde okurken öğretiminin üçüncü yılında Türkiye'ye staja geldi. Öğretimine altı ay ara vermek isterken oyuncu arandığını öğrendiği için tıp fakültesinden ayrıldı.

Best Model of Turkey adlı yarışmada da derecesi olan tescilli profesyonel modeldir. Emre Altuğ'un Gidecek Yerim mi Var şarkısının video klibinde oynadı. Selma Ergeç, oyunculuğa Böyle mi Olacaktı ile başladı, ardından Yarım Elma, Şöhret, Körfez Ateşi, Hırçın Kız gibi dizilerde rol aldı. "Asi" dizisinde "Defne" karakterini canlandırdı. "Sis ve Gece" filminde Uğur Polat'la, "Ses" filminde ise Mehmet Günsür ile başrolü paylaştı. Halide Edib Adıvar'ın bir romanından uyarlanan "Kalp Ağrısı" adlı dizide "Azize" karakterini, "Muhteşem Yüzyıl" adlı dizide de üç sezon boyunca Hatice Sultan'ı canlandırdı.

Haberin Devamı

Başarılı oyuncu, 26 Eylül 2015'te Can Öz ile evlendi. Çiftin Yasmin ismini verdikleri kızı 8 Nisan 2016'da dünyaya geldi. Oyuncu 1,78 boyundadır.