Cadde 'Camdaki Kız'a damga vuran sahne: Bugüne kadar ben seni yıkadım, şimdi sen beni yıkayacaksın!

'Camdaki Kız'a damga vuran sahne: Bugüne kadar ben seni yıkadım, şimdi sen beni yıkayacaksın!

09.12.2022 - 10:26 | Son Güncellenme:

Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız', tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta perşembe günleri izleyiciyi ekran başına kilitleyen yapımın heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Camdaki Kız dizisinin 61'nci bölüm fragmanı ve 60’ıncı bölüm özeti...

SELİN CEYLAN / Milliyte.com.tr / Gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, heyecan dolu bir bölümle ekranlardaydı. Kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Cihangir Ceyhan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek'in yer aldığı dizinin 60’ıncı bölümünde yaşananlar…

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜM - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BİTMEYEN SEDAT TARTIŞMALARI!

Hayri Nalan’ı söz verdiği gibi bakacağı evde Nalan’ı bekliyordu. Beraber evi gezdiler. Nalan kaygılarını Hayri’ye anlatırken Feride oradaydı. Bitmeyen Sedat tartışmaları yine başlamıştı. Feride her şeyi dinledi ve gördü. Bu sırada emlakçının gelmesiyle Feride gizlendi. Nalan ev için şartları öğrenince hayalleri suya düştü. Evden çıktıktan sonra beraber arabaya geçtikleri sırada Feride onları izlemeye devam etti.

FERİDE GÖRDÜKLERİNE İNANAMADI - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

"ÖNCE KENDİ AYAKLARIMIN ÜZERİNDE DURMAM LAZIM"

Nalan umutsuzluğa düştüğü için Hayri’ye karşı mahçup oldu. ‘Gerçekten bu kadar problem istiyor musun?’ diye sordu. Hayri ‘Ben sadece seni istiyorum hatta gel bana taşın!’ dedi. Nalan bu teklifi nazikçe reddetti ve ‘Önce kendi ayaklarımın üzerinde durmam lazım.’ dedi. Nalan, iş bulmasına yardımcı olması için Muzo’yu aradı, görüşmek için randevulaştılar.

Camdaki Kıza damga vuran sahne: Bugüne kadar ben seni yıkadım, şimdi sen beni yıkayacaksın

Haberin Devamı

"AÇ GÖZÜNÜ NALAN! HAYRİ SANA GÖRE DEĞİL"

Nalan, Muzo’yla buluştuğunda direkt bir işe ihtiyacı olduğunu söyledi. Ama Muzo’dan istediği yanıtı alamadı. Ona gayet dostça yaklaşıp yaşadığı ilişkinin başından beri farkında olduğunu anlattı. Muzo, Nalan'a nu seçtiği yolun geri dönmesi facia bir yol olduğunu söyledi. "Aç gözünü Nalan Hayri sana göre değil, onunla hiçbir geleceğin yok. Tamam Sedat’la bir geleceği de hak etmiyorsun ama yapma ne olur" dedi. Nalan Sedat’ın kardeşi olduğu için yardım etmemesini anlayışla karşılayıp "Beni merak etme ben her şeyi göze aldım" dedi.

Camdaki Kıza damga vuran sahne: Bugüne kadar ben seni yıkadım, şimdi sen beni yıkayacaksın

HAYRİ'NİN İŞİNE SON VERİLDİ!

Sedat, Hayri’yi gördüğü yerde yumruk attı. Rafet’in gözü önünde "Bu adamı asla burada istemiyorum" dedi. Sonrasında Rafet, Hayri’yi odasına çağırdı ve Nalan ile ilgili duyduklarının doğruluğunu sorguladı.

SEDAT'TAN HAYRİ'YE YUMRUKLU SALDIRI - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Hayri bütün yaptıklarını kabul etti. Rafet bunu neden yaptığını sordu. Hayri’nin ağzından çıkan tek kelime ise "Vicdan" oldu. Bunu duyduktan sonra daha da sinirlenen Rafet, Hayri’nin işine son verdi. Sedat olanları hemen Feride’ye mesaj olarak aktardı.

Haberin Devamı

HAYRİ KONAK'TAN KOVULDU - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Camdaki Kıza damga vuran sahne: Bugüne kadar ben seni yıkadım, şimdi sen beni yıkayacaksın

GÜNAHLARINDAN ARINMA VAKTİ!

Olanlardan sonra Feride, Nalan’ı alıp banyoya geçti ve üzerini çıkarmaya başladı. Nalan ne olduğunu anlamamıştı. Nalan’ın "Ne oluyor anne? Ne yapıyorsun anne?" sorularına cevap vermeden üzerini çıkarmaya devam etti ve sonrasında "Bugüne kadar ben seni yıkadım, şimdi sen beni yıkayacaksın!" dedi. Nalan şoke olmuştu. Feride "Gel de öğren nasıl yapacağını, bunu da öğren de gözüm arkada kalmasın. Vasiyetimdir ölünce beni sen yıkayacaksın başkası değil" dedi. Sonra suyu açtı, Nalan sabunluğu köpürttü ve annesini yıkamaya başladı.

Camdaki Kıza damga vuran sahne: Bugüne kadar ben seni yıkadım, şimdi sen beni yıkayacaksın

Feride: Ölü bedenimi yıkıyormuşsun gibi düşün. Beni yıkarken sesimle, kokumla, ellerimle, her şeyimle vedalaşacaksın. Bir daha sesimi duymayacaksın. Göz göze gelmeyeceksin benimle... Bir daha bana yalan söylemene gerek kalmayacak... Benden kurtulduğuna sevinerek yıkayacaksın belki de beni...

Nalan: Anne lütfen böyle konuşma.

Feride: Aradaki tek fark bedenim buz gibi soğuk olacak benden korkma sakın! Zaten bütün ömrünce korktun benden. Ölü bedenimden korkmana gerek yok. Ölmüş bir Feride sana zarar veremez artık. Sana çok çektirdim... Gülmene, ağlamana, dışarı çıkmana, koşmana, arkadaşlarınla olmana... Hiçbir şeyine izin vermedim. Başını okşamadım. Aferin demedim. Affet beni, anneliği beceremedim ben... Orada beni yıkarken seni affettim anne diye defalarca söyle, sana hakkımı helal ediyorum diye defalarca söyle. Seninde içini rahatlatır yoksa çok üzülürsün.

Haberin Devamı

Nalan: Niye böyle konuşuyorsun? Sanki ölmüş gibi?

Feride: Ben öldüm zaten sadece bedenim bu dünyada. O da yakında toprak olacak zaten. Acım dinecek ruhum sonunda huzur bulacak.

Nalan: Sana hiçbir şey olmayacak! Böyle ölmüş gibi konuşma tamam mı? Niye böyle konuşuyorsun ne oldu da böyle konuşuyorsun anlamıyorum?

Feride: Hayri yüzünden! Uğruna bana yalanlar söylediğin Hayri yüzünden! Sizi el ele gördüm. Tutmaya karar verdiğin evin içinde gördüm sizi. Her şeyi biliyorum. Ölümüm yaklaştı bell ki senin elinden olacak. O yüzden yıka, alış.

Haberin Devamı

NALAN İÇİN ZOR KARAR!

Evden kovulan Hayri, Nalan’a ulaşmaya çalıştı ama başarılı olamadı. Feride, Nalan’ı ikna etmeye devam ediyordu. Konağa dönmeyip Hayri’yle görüşmeye devam ederse önce Hayri’yi sonra da kendisini öldüreceğini söyledi. Bunların sorumlusunun da Nalan olduğunu söyledi.

"İSTEDİĞİN ÜLKEYİ SEÇ BEĞEN AL"

Sabah uyandıklarında Nalan bavulunu toplamıştı. Gece olanlardan haberi olmayan Billur, ne olduğunu anlayamamıştı. Nalan’ın gülümsemesine bile karşılık veremedi. Nalan, "Gidelim mi?" dedi. Feride, "Gidelim kızım" karşılığını verdi ve toparlanıp çıktılar. Bu sırada Cana, yeni evini görmeye gittiğini sanıyordu, mutluluktan dört köşeydi. Cavit’in "Yaşayacağın ülkeyi seçeceksin, bugün bu ülkedeki son günün" cümlesiyle neye uğradığını şaşırdı. Gülcihan’ın planı olduğunu anlayan Cana, "Beni başınızdan böyle kolay atamazsınız" dedi. Cavit çok net bir tavırla seçme şansının olmadığını ve ona yeni bir hayat vereceğini söyledi. Açıkça burada yaşamaya devam ederse başına gelebilecekleri anlattı. Cana’nın başka şansı yoktu.

NALAN'IN KONAĞA DÖNÜŞÜ!

Hayri eşyalarını toplamak için eve döndüğünde Nalan’ın konağa geri döndüğünü görünce şoke oldu. Feride ve Hafize’yle birlikte eve doğru yürüyen Nalan, uzun uzun Hayri'ye baktı. Nalan’ın eve geri geldiğini gören bütün ev halkı kapıya koştu. Herkes şaşkınlık içinde Nalan’a bakarken, Hayri şoke oldu ve bir adım bile atamadı.

Camdaki Kıza damga vuran sahne: Bugüne kadar ben seni yıkadım, şimdi sen beni yıkayacaksın