Cadde 'Camdaki Kız'da Hayri, Nalan'ı Laz Kızı ile aldattı!

'Camdaki Kız'da Hayri, Nalan'ı Laz Kızı ile aldattı!

18.05.2023 - 23:16 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin; yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı sevilen dizisi 'Camdaki Kız'; tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta Perşembe günleri izleyici ekranlara kilitleyen dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Laz Kızı ile tanışan Hayri, Nalan'a ihanet etti.

Merve BARUT / Milliyet.com.tr
Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan, 'Camdaki Kız'ın 79'uncu bölümünde; Laz Kızı, Hayri'nin hayatına hızlı bir giriş yaptı ve tanıştılar. Laz Kızı daha ilk gördüğü anda Hayri'den çok etkilendi.

Haberin Devamı

HAYRİ, LAZ KIZI'NDAN İLK GÖRÜŞTE ETKİLENDİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Laz Kızı dükkana birlikte geldiği arkadaşı Sude'ye Hayri için, ''Bence adam taş gibi, yıkılıyor'' yorumunda bulundu. Sude eve döndü ama Laz Kızı onunla gitmedi ve Hayri'nin dükkanında kaldı. Sude gittikten sonra Laz Kızı, Hayri'yi masasına davet etti, uzun süre sohbet ettiler. Gecenin ilerleyen dakikalarında Laz Kızı, Hayri'ye ''Ne yapıyoruz şimdi? Beni kapının önüne koymayacaksınız değil mi?'' diye sordu ve dükkanı kapatıp birlikte çıktılar.

'CAMDAKİ KIZ' SON BÖLÜM

NALAN GECE BOYUNCA HAYRİ'YE ULAŞAMADI

Tüm bunlar olurken ne Türkan ne de Nalan, Hayri'ye ulaşamadı. Nalan, Hayri'nin hem cep telefonunu hem de dükkan telefonunu aradı ama açan olmadı. Attığı mesaja da yanıt alamadı. Türkan, Hayri'nin Nalan'ın yanında olmadığını öğrenince o da iyice meraklandı.

Haberin Devamı

Camdaki Kızda Hayri, Nalanı Laz Kızı ile aldattı

GECEYİ BİRLİKTE GEÇİRDİLER

Hayri, Laz Kızı'nı evinin kapısına kadar götürdü. Hayri tam geri dönecekken Laz Kızı gitmesine izin vermedi. Laz Kızı ile Hayri yakınlaştı ve Hayri, Nalan'a ihanet etti. Laz Kızı ile Hayri geceyi birlikte geçirdiler.

NALAN VE TÜKRAN, HAYRİ'NİN YOLUNU GÖZLEDİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Camdaki Kızda Hayri, Nalanı Laz Kızı ile aldattı

NALAN'A YALAN SÖYLEDİ

Hayri sabah telefonunu açınca Nalan, Türkan ve Murat'tan gelen mesajları gördü. Hayri hemen Murat'ı arayıp, Nalan'a 'dükkanda kavga çıktı' yalanını söylemesini istedi. Murat, Hayri'nin geceyi Laz Kızı ile geçirdiğini anladı. Hayri, Nalan'ı arayıp geceyi karakolda geçirdiğini söyledi. Nalan, Hayri'nin yalanına inandı.

HAYRİ, NALAN'I ALDATTI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Camdaki Kızda Hayri, Nalanı Laz Kızı ile aldattı

LAZ KIZI, HAYRİ'Yİ TEKRAR GÖRMEK İSTEDİ

Hayri, Laz Kızı'nın evinden çıkarken romantik anlar yaşadılar. Laz Kızı, Hayri'yi özleyeceğini ve tekrar görüşmek istediğini söyledi. Hayri'ye, ''Dün gece senin mekandaydık. Bu gece de ben seni bir yere götüreyim. Akşam seni gelip alırım'' dedi. Hayri, Laz Kızı'na net bir cevap vermedi ve ''Bakarız'' dedi.

HAYRİ, NALAN'A YALANLARI SIRALADI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Camdaki Kızda Hayri, Nalanı Laz Kızı ile aldattı

SEDAT İLE BERRİN İKİ YIL SONRA KARŞILAŞTILAR

Sedat tenis oynarken Berrin'le karşılaştı ve ayaküstü sohbet ettiler. Berrin, Sedat'a görüşmedikleri süreçte eşinden boşandığını söyledi. Daha sonra Berrin, Sedat'ı arayıp akşam yemeğine davet etti. Ancak Sedat, Selen'e Berrin ile görüşmeyeceğini söyledi.

Haberin Devamı

TÜRKAN, HAYRİ'NİN AÇIĞINI YAKALADI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Camdaki Kızda Hayri, Nalanı Laz Kızı ile aldattı

''HER AN AŞIK OLABİLİRİM''

Hayri dükkana döndüğünde Murat'la konuştu. Murat'a gece neler olduğunu anlatırken, Laz Kızı'nı övdü ve ''İçimden bir ses 'Durma Hayri yaşa. Kana kana iç bu aşkı' diyor. O Laz Kızı kime denk gelse aklını alır. Aşık olmadım ama her an olabilirim. Olmayadabilirim ama kesin olurum'' dedi. Laz Kızı da Sude'ye olanları anlatırken, Hayri'ye aşık olduğunu itiraf etti.

LAZ KIZI, HAYRİ'YE KAFAYI TAKTI! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TÜRKAN, HAYRİ'DEN ŞÜPHELENDİ

Hayri'nin anlattıklarına Nalan inansa da Türkan hiç inanmadı. Hayri, Türkan'a, ''Nalan beni çok merak etti mi? Anlattıklarıma inandı mı?'' diye sordu ve akşam dükkanda olacağını, geç geleceğini söyledi. Hayri'nin üstünden çıkardığı kıyafetlerde kadın parfümü kokusu alan Türkan'ın canı sıkıldı. Hayri'nin hayatında başka bir kadın olabileceğinden Hafize'ye bahsetti. Hafize, Türkan'ın bunları üzülmemesi için Nalan'a söylememesini istedi.

Haberin Devamı

Camdaki Kızda Hayri, Nalanı Laz Kızı ile aldattı

''O KONAKTA PEK MUTLU OLMADIM''

Billur, Nalan'ı ziyarete gitti. Nalan konakta olmayınca garip hissettiğinden bahsetti. Nalan da, Billur'a içini döktü:

O konak, o konaktakiler benim için çok kıymetli insanlar. Sedat için bile bir an olsun kötü bir şey düşünmüyorum. Ben pek mutlu olmadım o konakta, sen mutlu ol. Sen biliyorsun neler yaşadım, neler gördüm o evde. Annem öldü, Sedat yanımda değildi. Yediğim önümde, yemediğim arkamdaydı. Ama bazı şeyler olmayınca olmuyor. Şimdi kendi evime bakıyorum, konaktaki şartlar yok, her şeyim tam değil. Ama kendimi daha tamamlanmış hissediyorum.

Camdaki Kızda Hayri, Nalanı Laz Kızı ile aldattı

Hayri'yle aralarındaki ilişkinin iyi gittiğinden, iletişim kurabildiklerinden bahseden Nalan, gelen iş teklifini de kendisi emin olamadığı için reddettiğini söyledi.

NALAN, KENDİNİ NASIL KANDIRDI? / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

''ŞİMDİ BİR KARAR VERECEKSİN''

Laz Kızı akşam olduğunda Hayri'yi gelip dükkanının önünden arabasıyla aldı ve yemeğe çıktılar. Hayri yemek sırasında Laz Kızı'na geçmişinden bahsetti. Daha sonra ise Laz Kızı'na, ''Vuruldum sana'' diyerek aşık olduğunu açık etti.

Camdaki Kızda Hayri, Nalanı Laz Kızı ile aldattı

Laz Kızı da Hayri'ye, ''Ben de sana vuruldum. Hayatımda ilk kez bu cümleyi kuruyorum. Bak bana bir yamuk yaparsan bunun sonu çok kötü olur. Beni çok iyi anla istiyorum. Benim adalet sistemim çok basit. Bana merhamet etmeyene ben hiç etmem. Evlisin sen değil mi? Şimdi bir karar vereceksin. Ya elimi tutacaksın ya da şu an beni aklından, telefonundan sileceksin. Biz seninle bir yolun eşiğindeyiz Hayri. Ya beraber çıkacağız bu yola ya da eski hayatımıza paşa paşa geri dönüp birbirimizi unutacağız'' dedi.

Haberin Devamı

SEDAT'IN ŞAŞIRTAN DEĞİŞİMİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Camdaki Kızda Hayri, Nalanı Laz Kızı ile aldattı

NALAN DÜKKANA GİTTİ

Hayri'nin davranışları karşısında kafası karışan Nalan, emin olmak için kebap yeme bahanesiyle Hayri'nin yanına gitme kararı aldı. Türkan'a da hazırlanmasını söyledi. Dükkana gittiklerinde bomboş olduğunu gören Nalan büyük bir şaşkınlık yaşadı.

HAYRİ, NALAN'A YAKALANACAK MI? / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Camdaki Kızda Hayri, Nalanı Laz Kızı ile aldattı

Gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı 'Camdaki Kız' dizisi, her Perşembe yeni bölümleriyle Kanal D'de...