Cadde 'Camdaki Kız'da şoke eden veda! 'Hakkım sana iki cihanda da helaldir'

'Camdaki Kız'da şoke eden veda! 'Hakkım sana iki cihanda da helaldir'

05.05.2023 - 00:03 | Son Güncellenme:

Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'; tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta Perşembe günleri izleyici ekranlara kilitleyen dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte İşte ‘Camdaki Kız’ dizisinin 78'inci bölüm fragmanı ve 77'nci bölüm özeti...

Selin CEYLAN / Milliyet.com.tr
Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi 'Camdaki Kız', 4 Mayıs Perşembe akşamı 77'nci bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde Hayri ile Metin tartışırken, Metin’in "Nalan'ın Babasıyım!" çıkışından sonra Nalan, kalakaldı.

Haberin Devamı

METİN'İN BABALIK İTİRAFI NALAN'I ŞOKE ETTİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Nalan, Metin'e; "Uzak dur benden!" dedi ve yukarı çıktı. Geçerken Hafize’yi görünce böyle bir şeyi ondan sakladığına inanamadığını söyledi. Kulağında Feride’nin sesiyle odasındaki bütün mektupları parçaladı. O sırada Metin, kapıda fenalaştı.

'CAMDAKİ KIZ' SON BÖLÜM

"BENİM İSMİMİ ONLAR YAŞATSIN"

Gülcihan’ın hastalığından dolayı evde çok duygusal anlar yaşandı. Selen’le birlikte kızlarına isim buldular. Gülcihan, "Birinin adı ‘Gül’ diğerinin ‘Dünya’ olsun. Benim ismimi onlar yaşatsın" dedi. Sedat, Nalan’ın peşinde kimin olduğunu öğrenmek için bütün şartları zorladı. Nalan’ın telefon kayıtlarına ulaşmaya çalışan Sedat’ı avukatları duydu ve durumu hemen Muzo’ya iletti.

Haberin Devamı

NALAN, YAŞADIKLARINA İSYAN ETTİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Hayri, sabah yaşanan gerginlikten sonra yemek hazırlayıp Nalan’a gitti. Hiç susmadan Nalan’a bir şeyler anlattı. En sonunda da; "Biz neden evlenmiyoruz?" diye sordu. Nalan çok net bir şekilde, "Çünkü evlenmek istemiyorum" dedi. Hayri’ye tekrar sorumluluklarını anlattı. Belki de evlenmeyi hayatı boyunca istemeyeceğini söyledi. Hayri lakayt tavırlarla umudun her zaman olduğunu söyledi ve çıktı.

Camdaki Kızda şoke eden veda Hakkım sana iki cihanda da helaldir

Muzo, şirkette Sedat’ın yanına gitti. Sedat durmadan Nalan’ın peşinde kimin olduğunu sordu. Sedat "Bana kim olduğunu söyleceksin! Ben bu herifi bulacağım! Sana son kez soruyorum, kim bu herif?" dedi. Muzo, en sonunda "Gerçekten duymak istiyor musun? Hayri!" cevabını verdi. Şoke olan Sedat, "Hayri mi? Ne Hayri’si. Yok Tako!" dedi ve Muzo’ya inanmadı. Asansör beklerken sayıklayıp durdu ve Hayri’nin araştırılması için avukatını aradı.

"EVLENMEK İSTEMİYORUM HAYRİ" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

NALAN, TÜRKAN'A OKUMA YAZMA ÖĞRETİYOR

Türkan, börek yapıp Nalan’ı ziyarete gitti. Nalan’ın canının sıkkın olduğunu görünce adaçayı yakıp evi sirkeyle sildi. Feride’yi hatırlayan Nalan, duygulandı. Türkan’a okuma yazma öğretmeye başladı. Gülcihan, öksürürken peçeteye kan geldi. Dua etti, biraz daha zaman istedi. Döndü’yü ve erkek arkadaşını yemeğe çağırdı. Muzo’ya, Billur’la birlikte olmasını dilediğini söyledi.

Haberin Devamı

GÜLCİHAN, ÖLECEĞİNİ ANLADI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Billur, Muzo onu akşam davetine çağırdığı için çok mutlu oldu. Nalan ile Muzo hakkında konuşurken Gülcihan’ın durumunun kötü olduğunu söyledi. Nalan bunu duyunca yıkıldı ve  hemen Gülcihan’ı aradı. Türkan, çocuklarla ders yaparken Hayri’ye yakalandı. Mercan hemen Nalan’a gittiklerini söyledi. Hayri, Türkan’a; "Sen de fenasın ha!" dedi. Sedat, Muzo’ya; Hayri’yi araştırdığını ve Nalan'ın peşindekinin o olmadığını söyledi.

Camdaki Kızda şoke eden veda Hakkım sana iki cihanda da helaldir

Rafet ve Gülcihan’ın yemek öncesi dansı, herkesin gözlerini doldurdu. Metin, bir sürü resimle Nalan’ın evine gitti. Her şey için özür dileyip, "Ben buraya sana veda etmeye geldim" dedi ve resimleri göstererek; "Bunlar sana tek mirasım. Keşke göğsümü gererek sana babanım diyebilseydim. Keşke bu kadar yanlış yapmasaydım. Gülen yüzüm, umudum, nefesim, hoşça kal. Ben ağlattım, benden sonra hayat hep güldürsün seni. Ama…" dedi ve gitti. Nalan, Hafize’ye Metin'in nereye gittiğini sordu. Hafize ise "Ölüme, ölüme" cevabını verdi.

Haberin Devamı

NALAN VE TÜRKAN DOST OLDU / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Muzo, Billur’u odasına çağırdı ve konuşmak istedi. Muzo yalnızlığı sevdiğini ve bütün problemlerini anlattı. Olumsuz gibi konuşup sonra, "Bu anlattığım adamın hayatında olmak ister misin?" diye sordu. Billur, Muzo'nun boynuna atladı ve "İsterim tabii ki! Ben her zaman senin yanındayım" dedi.

MUZO İLE BİLLUR EVLENMEYE KARAR VERDİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MUZO, BİLLUR'A EVLİLİK TEKLİF ETTİ

Muzo, en sonunda Billur’a; "Döndü’lerle birlikte çifte düğün yapalım mı?" diye sordu. Billur "Bu bir teklif mi? Teklifse evet!" yanıtını verdi. Sonra Nalan ve Hayri’den konuşurlarken, Sedat duydu ve sonunda Nalan'ın hayatındaki kişinin o olduğuna inandı. Billur ve Muzo, evleneceklerini Gülcihan’a söyledi. Sedat tam çıkarken, Gülcihan’a yakalandı. Nalan, babasının getirdiği resimleri açtı. Hiçbir şey yapmadan öylece yatağa uzanıp ağladı.

Camdaki Kızda şoke eden veda Hakkım sana iki cihanda da helaldir

Gülcihan, Sedat’a; "Bazı yaralar hiç iyileşmez oğlum. Kabuk bağlar, geçti sanırsın tekrar kanar. Ama bizi bu yaralar büyütür" diyerek, Sedat’a çok güvendiğini ve onun çok başarılı olacağına inandığını söyledi:

Haberin Devamı

Yeter ki çocukken sana yaşattıklarımızı affet. Nalan meselesini de boş ver artık, onu da kendini rahat bırak.

SEDAT, NALAN VE HAYRİ'Yİ GÖRDÜ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Sedat, annesinin yanından çıktıktan sonra Muzo’nun ve Billur’un konuşması çınladı kulağında. "Sana söz anneciğim, bir işim var; ondan sonra istediğin gibi bir adam olacağım" dedi. Arabasına atladı ve geçmiş gözünün önünden geçerken iyice sinirlendi. Hayri’nin çalıştığı yere gitti. Hayri’in orada olmadığını anlayınca sabaha kadar bekleyeceğini söyledi.

Camdaki Kızda şoke eden veda Hakkım sana iki cihanda da helaldir

Gülcihan, gece fenalaştı. Rafet’e sarıldı ve vedalaşır gibi konuştular. Gülcihan, "Hakkım sana iki cihanda da helaldir" dedi. Rafet, ikisinin şarkısını söylerken ağladı. Sedat, sabaha kadar Nalan’ın kapısında bekledi. Piknik için buluşan Hayri ve Nalan’ı gören Sedat, gözlerine inanamadı. Rafet ise Gülcihan’ın vefat ettiğini anladığında kalakaldı.

GÜLCİHAN'IN ACI VEDASI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

'Camdaki Kız', 77’nci bölümüyle Total kategoride 5,26 reyting, 13,55 izlenme payı, Ab kategorisinde 5,30 reyting ve 15,37 izlenme payı, 20+ Abc1 kategorisinde ise 6,44 reyting ve 15,62 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.

SEDAT, NALAN'IN HAYATINDA HAYRİ'NİN OLDUĞUNU ÖĞRENDİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI

Nalan Koroğlu Ailesi'nin evine geri döner; ancak gelinleri olarak değil, konukları olarak. Arkadaşını en mutlu gününde yalnız bırakmayan Nalan, Sedat ile karşılaşır. Hayri ise Nalan'ın Sedat ile muhatap olmasından rahatsız olur. Öte yandan Hayri'nin çalıştığı restorana müşteri olarak gelen kadın, Hayri'nin ilgisini çeker.

'Camdaki Kız', her Perşembe yeni bölümleriyle Kanal D'de...