Cadde 'Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri arasında kıskançlık krizi! 'Muzo her şeyi anladı'

'Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri arasında kıskançlık krizi! 'Muzo her şeyi anladı'

30.09.2022 - 08:38 | Son Güncellenme:

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve perşembe akşamları Kanal D'de ekranlara gelen 'Camdaki Kız', 29 Eylül akşamı 50'nci bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Başrollerini Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı diziye; Hayri’ye olan duygularıyla, annesinin korkusu arasında kalan Nalan'ın kararsızlığı ve Muzo'nun, Hayri ile Nalan arasındakileri anlaması damga vurdu. İşte 'Camdaki Kız'ın son bölümünde yaşananlar...

Camdaki Kızda Nalan ve Hayri arasında kıskançlık krizi Muzo her şeyi anladı

Bahar GENCER/ Milliyet.com.tr
Kanal D ekranlarının çok sevilen dizisi ‘Camdaki Kız’, 29 Eylül Perşembe akşamı 50'nci bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni sezonun üçüncü bölümünde; Sedat’ın hapisten çıkması Koroğlu Ailesi’nde büyük bir sevinç yaratırken, Nalan da Hayri’ye olan duyguları ve annesinin korkusu arasında kaldı. Hayri'den arınmak için Sedat'a yaklaşmaya çalışan Nalan'ın düzenlediği partide, Hayri'nin kıskançlıktan deliye döndüğü anları Muzo'nun fark etmesi gündem oldu.

Haberin Devamı

"ALP'TEN ÖZÜR DİLEYECEKSİN"

‘Camdaki Kız’ın son bölümünde; Hayri ile kilerde konuşan Nalan, Sedat kapıya gelince panikledi. Hayri saklanınca kapıyı açan Nalan, kocasının arkasından gelen annesini geçiştirdi. Kızını dinlemeyen Feride ise kilerde gezinmeye başladı. Bu sırada kendisiyle konuşmak isteyen babasının karşısında oturan Sedat, onun “Alp’ten özür dileyeceksin” sözüne karşı gelemedi. İkisinin ne konuştuğunu merak eden Gülcihan, Selen ve Levent; Sedat’a bunu bir şekilde engellemesi gerektiğini söyledi. Ancak Rafet Koroğlu kimseyi dinlemedi.

Camdaki Kızda Nalan ve Hayri arasında kıskançlık krizi Muzo her şeyi anladı

Salonda annesi ile birlikte ev halkını bekleyen Nalan, Feride Hanım’ın; Hayri’yi görme ihtimalinden tedirgin olurken; Hayri merdivenlerden yukarı çıktı. Buna bozulan Feride, kızına huzurun çabuk bozulan bir şey olduğunu; huzuru bozan şeyin ortadan kalkması gerektiğini söyledi. Dışarı çıkınca Nalan’ı merak eden Hayri, ona mesaj attı.

Haberin Devamı

"BU EVLİLİĞİN NERESİNDESİN?"

Odasına çıkıp Cana’yı arayan ve ona Alp’i soran Sedat, hiç görmediği bilgisini aldı. Nalan odaya gelince telefonu kapatan Sedat Koroğlu, karısından babasıyla konuşmasını talep etti. Buna kızan Nalan ise kendi işini kendi halletmesini söyledi. Eşine sinirlenen Sedat, Nalan’a; “Bu evliliğin neresindesin?” diye sordu.

Camdaki Kızda Nalan ve Hayri arasında kıskançlık krizi Muzo her şeyi anladı

NOTUN SAHİBİ ORTAYA ÇIKTI: TAKO!

Bu sırada Alp’le buluşup eve gelen Tako, yeni notu Nalan’a bırakmak için harekete geçti. Sedat ve Nalan’ın odasına elinde havlularla giden Tako, notu bırakacağı sırada Nalan oraya geldi. Panik olan ve notu saklayan Tako, havluları bırakmadan çıktı. Olan biteni düşünen ve annesinden korkan Nalan ise yıllarca Feride’nin kendisine söylediklerini hatırladı. Kıyafetlerle kendini duşa atan Nalan, çıktığında Billur’u görünce şoke oldu. Arkadaşına destek olmak isteyen Billur, “Sedat’a hoş geldin’ partisi düzenleyelim” teklifinde bulundu. Bunu kabul eden Nalan ise şirkete şoförü Hayri ile değil, arkadaşı Billur ile gitti.

CANA İLE SEDAT'IN BEBEK TARTIŞMASI

Babasının ısrarı üzerine Alp’i görmeye giden Sedat, Cana’nın evine gidince şaşırdı. Alp’in bebeği söylemesinden çekinen Cana ve Sedat, sohbet sıkıntısız ilerleyince rahat bir nefes aldı. Görüşmenin sonunda Sedat, Alp’ten özür diledi. Ardından babasıyla şirkete giden Koroğlu, yolda sevgilisi Cana mesaj atınca bir bahaneyle arabadan indi. 

Haberin Devamı

Cana’ya Alp konusunda yalan söylediği için kızan Sedat, içeriden kimin yardımıyla çıktığını sordu. Rafet Bey ile ortak çalıştıklarını belirten Cana, Alp’in bebeği aldırmasını istediğini de söyledi. Cana'ya ne yapacağını soran Sedat, doğuracağını öğrenince çılgına döndü. Cana’ya bu bebeğe babalık yapmacağını söyleyip arabadan indi.

Camdaki Kızda Nalan ve Hayri arasında kıskançlık krizi Muzo her şeyi anladı

YENİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI SELEN

Şirkette yönetim kurulunu toplayan Rafet Koroğlu ise yeni yönetim kurulu başkanının Selen olduğunu ilan etti. Herkes yeni koltuğuna oturan Selen’e; tebriklerini sunarken, Sedat içeri girdi. Ablasının koltukta oturmasından memnun olmayan Sedat, gerginlik yaratınca Nalan onu dışarı götürdü. Eşinden tartıştıkları için özür dileyen Nalan, önce ona masaja gitmesini söyledi. Sonrasında da akşam dışarı çıkmayı teklif etti. Sabah abarttığını belirten Sedat, karısına sarılmak istedi. 

Haberin Devamı

GÜLCİHAN İLE RAFET BOŞANIYOR

Toplantı sonrası Gülcihan’la özel olarak konuşmak isteyen Rafet, ona boşanma protokolü imzalattı. Buna çok üzülen Gülcihan, odadan gözyaşlarıyla çıkarken; kendisini arayan Cavit ile buluştu. Kocasının gururunun incindiğini belirten Gülcihan, Rafet'in onu ne kadar sevdiğini bile unuttuğunu söyledi. Gülcihan’ın Rafet’i gerçekten sevdiğini söyleyen Cavit ise “Ben hep burdayım. Sen istersen artık beni bir kardeş, dost olarak gör. Başını hep dik tut” dedi.

Camdaki Kızda Nalan ve Hayri arasında kıskançlık krizi Muzo her şeyi anladı

Eve gelen ve kendisiyle konuşmaya çalışan Hayri’yi dinlemeyen Nalan, annesine el sallayarak içeri girdi. Yanına gelen annesinin Hayri için; “Yakında ona kökten bir çözüm bulacağım” demesi, Nalan’ı korkuttu. Akşam hazırlanıp evden çıkan Nalan ve Sedat’ı, gidecekleri yere Hayri götürdü. Partiye girerken Nalan’a ne olduğunu soran Hayri, cevap alamadı. Akşam yemeği için salona çıkan Muzo ise Selen ve Levent’in, Sedat’ın partisine gitmemesine şaşırdı. 'Birlikte gidelim' diye teklif eden Muzaffer, Selen gelmeyince Levent ile birlikte kardeşinin yanına gitti.

Haberin Devamı

HAYRİ KISKANÇLIKTAN DELİYE DÖNDÜ

Muzo’nun gelişiyle çok mutlu olan Nalan, göz ucuyla kapıda bekleyen Hayri’ye baktı. Nalan’ın ortamdaki halinden rahatsız olan Hayri, onu dışarı çağırdı. Nalan'a içerideki halinden bahseden ve hesap soran Hayri, ondan “Sen benim için endişelenme. Benim kimseye ihtiyacım yok. Ben kendime sahip de çıkarım. Düğündeki her şeyden de pişman oldum” cevabını aldı. Nalan’a biraz cesur olmasını söyleyen Hayri, “Eğer olmak istediğin ortam buysa içeriye geri dön. Son sözüm bu” dedi. Nalan da “Benim de son sözüm bu” diyerek içeriye girdi.

Camdaki Kızda Nalan ve Hayri arasında kıskançlık krizi Muzo her şeyi anladı

HAYRİ, NALAN'IN YATAK ODASINDA, FERİDE DE KAPIDA

İkisinin konuşmasını gören Muzo da şüphelendi. Mekandan çıkarken de Sedat’ı, Hayri’ye emanet etti. Gece sonu sarhoş olan Sedat’ı eve getiren Hayri, onu arabadan çıkarttı. Onları camda gören Nalan, Sedat’ı odasına çıkaran Hayri’yi kapıda karşıladı. İkisi Sedat’ı yatağına yatırdı. Bir süre birbirlerine bakan ikiliyi Feride İpekoğlu gördü. Hayri’nin peşinden kapıya bakan Nalan, annesini fark etti.

YORUM YAĞDI

Nalan’ın, Hayri’ye karşı sürekli değişen tutumu ve Muzaffer'in her şeyi anlamasına sosyal medyadan yorum yağdı. İşte o yorumlardan bazıları…

Sendeki bu dengesizlik, Hayri 'ye bile fazla geldi Nalan”,
“Hayri’yi bu hale getiren Nalan”,
“Nalan gelgitler yaşıyor. Bir yanı ‘Hayri’ diyor, diğer yanı annesinin korkusuyla ‘yapmamalıyım’ diyor”,
"Muzo şüphelendi Hayri ile Nalan'dan",
“Feride, bu kızı ne zaman rahat bırakacak?”,
“Hayri’nin kapıdaki hali adeta ‘Camdaki Hayri’ gibiydi”,
“Nalan, Sedat’a ‘bencil’ diyor ama ‘Ben Hayri’ye ne yapıyorum?’ demiyor”,
“Hayri iyi sabrediyor, her şeye rağmen Nalan’a hala saygılı”,
“Hayri’nin bakışlarından korktum”,
“Feride, Nalan’ın gölgesi gibi belirdi yine kapıda”,
“Feride Hanım kendini biraz geri çekse keşke”,
“Nalan da ne yapacağına karar veremedi”,
“Nalan’ın aklı ile kalbi savaşıyor”
“Feride Hanım’ın yeni projesi Hayri”
“Hayri ilk defa Nalan’ı kıskandı”,
“Muzo, Nalan ve Hayri’yi anladı”,
"Nalan önceden hiç sevilmediği için nasıl seveceğini de bilmiyor"
"Muzo her şeyi anladı.

Camdaki Kızda Nalan ve Hayri arasında kıskançlık krizi Muzo her şeyi anladı