Cadde Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri yakalandı! 'Muzo bir kez daha yıkıldı'

Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri yakalandı! 'Muzo bir kez daha yıkıldı'

07.10.2022 - 00:50 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Camdaki Kız', 6 Ekim Perşembe akşamı 51’inci bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Gülseren Budaycıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan dizinin son bölümünde; mutsuzluğuyla köşeye sıkışan Nalan’ın ne yapacağını bilemediği sırada Hayri’den gördüğü destek gündem oldu. Parkta baş başa konuşurken sarılan ikiliyi, Muzaffer’in görmesine ise yorum yağdı. İşte 'Camdaki Kız’ın yeni bölümünde yaşananlar…

Camdaki Kızda Nalan ve Hayri yakalandı Muzo bir kez daha yıkıldı

Bahar GENCER/ Milliyet.com.tr
Başrollerini Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı 'Camdaki Kız' dizisi, 6 Ekim akşamı 51'inci bölümüyle ekranlara geldi. Her perşembe yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan 'Camdaki Kız'da; Sedat ile evliliğini iyiden iyiye sorgulamaya başlayan Nalan Koroğlu, yaşadıklarıyla baş etmeye çalışırken; Hayri'nin desteği dikkat çekti. İkili arasındaki diyalogtan şüphelenen Muzaffer'in, Hayri ve Nalan'ı sarılırken görmesi bölüme damga vurdu.

Haberin Devamı

NALAN'IN ANNESİNE İSYANI

'Camdaki Kız'ın son bölümünde; Partiden erken dönen Nalan, Hayri’nin kocasını getirmesiyle şaşırdı. Bu anlara şahit olan Feride ise kızına hesap sordu. Hayri’nin daha öncesinde odada olup olmadığını soran annesine sinirlenen Nalan ise “Anne ben ne yaşıyorum bir bak. Bana bak ama beni anla" diyerek isyan etti. Sonrasında sarhoş bir halde yatakta yatan Sedat’ın esmer kızı sayıklamasına sinirlenen Nalan, onun ceketindeki saç telini ve parfüm kokusunu da fark etti.

Camdaki Kızda Nalan ve Hayri yakalandı Muzo bir kez daha yıkıldı

Aynı gece dışarıya birlikte çıkan Levent ve Muzaffer ikilisinden Levent’in eve tek başına gelmesi herkesi kızdırdı. Damatlarına inatla Muzo’nun nerede olduğunu soran Rafet ve Gülcihan deliye döndü. Gülcihan, Levent’e oğlunu ona emanet ettiği için kızarken, Rafet Koroğlu devreye girdi.

Haberin Devamı

"SOYADIMA LAYIK DEĞİLSİN"

“Yetiştirdiğin çocuklardan belli değil mi? Hepsi sana benziyor. Hepsi yalan düzmece, hiçbiri soyadıma layık değil. Ama şimdi sen bana soracaksın 'Peki ben senin soyadına layık mıyım?' Tabi ki hayır” diye bağıran Rafet’e çok kırılan Gülcihan, bavulunu toplayıp evi terk etti. Hayri’nin kendisini bir yere bırakmasını isteyen Gülcihan, bu adresten kimseye bahsetmemesini söyleyerek Cavit’e sığındı.

Camdaki Kızda Nalan ve Hayri yakalandı Muzo bir kez daha yıkıldı

FERİDE'NİN HAYRİ PLANI SUYA DÜŞTÜ

Ardından partide Sedat’la dans eden kızların aramasıyla iyice sinirlenen Nalan, sabah olunca kocasına hesap sordu. Bu sırada odaya giren Feride Hanım ise Hayri’den rahatsız olduğu ve onu Nalan’dan uzak tutmak istediği için kızına yeni bir araba alarak sürpriz yaptı. Böylece Hayri’yi evden yollayacağını düşünen Feride'nin planı, Muzaffer'in; “O zaman benim şoförüm olsun” demesiyle suya düştü. Nalan’a arabayla gezmesi için ısrar eden Feride, kızını beklerken; otoparkta Nalan’ı durduran Hayri, korkmamasını söyleyerek, “Ben buradayım, bekliyorum seni. Sabırlıyım” dedi. Nalan da ona kızarak eve doğru gitti. 

CANA'DAN GÜLCİHAN'A: TORUNUNUZ ERKEK

Sedat’ın bebek konusunda kendisine yardımcı olmayacağını söylemesiyle harekete geçen Cana ise Gülcihan’ı arayarak onunla buluşmak istedi. Bebeği aldırmak için geç kaldığını ifade eden Cana, cinsiyetinin de erkek olduğunu açıkladı. Ne yapacağını bilemeyen Gülcihan ise Alp’i evden yollaması konusunda onu tembihledi.

Camdaki Kızda Nalan ve Hayri yakalandı Muzo bir kez daha yıkıldı

Haberin Devamı

SELEN'DEN YENİ KARARLAR

Her yerde Gülcihan’ı arayan Koroğlu Ailesi’nin üyeleri, yeni yönetim kurulu başkanı Selen’in talimatıyla toplantıda buluştu. Ev ve özel masrafları kısacağını söyleyen Selen, üstü kapalı olarak Nalan’ın kocasına aldığı saat ve yeni arabasından bahsedince; Nalan da ona kızıp toplantıyı terk etti. Akabinde Muzo ve Sedat da duruma tepki gösterdi. Levent ise herkesi kırıp döken karısının tavırlarından rahatsızlığını belirtti.

Toplantı çıkışı Hayri’nin tavsiyesi üzerine evin yakınındaki parkta köfte yiyen Nalan ve Muzo, Sedat’ın telefonundan sonra ikili ilişkiler ve aldatmalar üzerine konuştu. Bu sırada Hayri’yi daha yakından tanımak isteyen Muzo, ona “Hayatında biri var mı?” diye sordu. “Evet, var” diyen Hayri, kendisini çok şanslı hissettiğini, her ilişkideki gibi zaman zaman sorunlar yaşadıklarını ancak üstesinden geldiklerini söyledi. 

Haberin Devamı

SEDAT VE NALAN ARASINDA İPLER KOPTU

Araları günden güne daha da bozulan Nalan ve Sedat, parti gecesinde olanları tartışırken; Sedat’ın “Benim hamurumda bu var. Sen benim elimi bırakmayacaksın, yanımda olacaksın ki ben seni yanımda isteyeceğim” sözleri Nalan’ı kızdırdı. “O kadınlar benim sana veremediğim ne veriyor? Merak ediyorum” diyen Nalan, Sedat’ı; “Sevişeceksin benimle” diyerek yatağa ittirdi. Ardından “Bu eve sana bakmaya gelmedim. Sen bana bir şey vereceksin ki ben da sana karşılığında bir şey yapacağım. Öyle emir-komuta ile olmuyor o işler. Ben senin annen değilim, karınım. Buraya seninle aile kurmaya geldim. Ama şimdi görüyorum o kadar yanlış yerdeyim ki” diyerek Sedat’a bağırıp odayı terk etti.

Camdaki Kızda Nalan ve Hayri yakalandı Muzo bir kez daha yıkıldı

Nalan’ı merdivende gören Hafize ise gündüz ceketin cebinde bulup, Feride Hanım’a göstermediği notu Nalan’a verdi. Bunun Sedat’la arasında bir espri olduğunu belirten Nalan, “Beni kimse üzemez. Sen merak etme, gayet iyiyim ben” dedi.

RAFET'E CAVİT ŞOKU

Haberin Devamı

Gülcihan’a söylediği sözleri düşünen ve her yerde onu arayan Rafet’in üzülmesine dayanamayan Hayri, kendisinin bıraktığını söylemeden Gülcihan Hanım'ın adresi Rafet bey’e söyledi. Karısını almaya giden Rafet, evde Cavit’i de görünce şoke oldu. 

ALP, CANA'NIN BOĞAZINA SARILDI

Bebeği aldırdığı konusunda Feride’den sonra Alp’i kandırmaya çalışan Cana, açık verince olanlar oldu. Eşinin doktorunu arayan Alp, operasyon kaydı olmadığını öğrenince; Cana’nın boğazına sarıldı. Alp, Cana'ya; hayatta olduğu sürece bu bebeğin dünyaya gelmeyeceğini vurguladı.

Camdaki Kızda Nalan ve Hayri yakalandı Muzo bir kez daha yıkıldı

TAKO'DAN YENİ NOT

Tako da ertesi sabah Nalan’ın odasına yeni bir not bıraktı. Notu bulan ve büyük korku yaşayan Nalan, parka gitti. Kapıdan çıkarken de Hayri’yi “Sakın peşimden gelme” diye uyardı. “Sana gelme dedim ya. Niye peşimdesin sürekli? Hakikaten laftan sözden anlamıyor musun? Al neyle savaştığıma bak? Bana neye mal olduğuna bir bak” diye peşinden gelen Hayri’ye kızan Nalan, eline notu tutuşturdu. 

"NİYE GELDİN SEVDİN BENİ?"

Daha kaç yerden savaşacağını bilmediğini söyleyen Nalan, “Bir yanda annem, bir yanda Sedat… Benim ederim ne? Ben bu kadar güçlü bir insan değilim. Yoruldum, her şeyi elime, yüzüme bulaştırıyorum. Niye geldin, sevdin beni? Niye bu kadar değer verdin? Alt üst ettin beni. Bunlar benim bildiğim şeyler değil. Ben yapamıyorum. O zaman sen gideceksin tamam mı? Yörüngemden çık! Hayatımdan git. Git!” diye gözyaşlarıyla isyan ederken Hayri ona sarıldı. Önce karşılık vermeyen Nalan da daha sonra ona sarıldı. İkilinin bu anlarına Muzaffer de şahit oldu.

Camdaki Kızda Nalan ve Hayri yakalandı Muzo bir kez daha yıkıldı

'KONU NALAN OLUNCA MUZO BİLE ODASINDAN ÇIKTI'

Yaşadıklarından yorulan Nalan’ın Hayri'ye "Beni niye sevdin?" isyanı ve Nalan'a gizliden gizleye aşk besleyen Muzaffer Koroğlu’nun onları sarılırken görmesine sosyal medyadan yorum yağdı. İşte o yorumlardan bazıları…

Nalan'ın 'beni neden sevdin' isyanı; Hayri'nin bakışları, sarılış…”
“Nalan gerçekten nasıl aşık olmasın? Bu kadar düşünceli, böyle seven bir adama”
“Mutsuz, yaralı bir kadının suskunluğu, sessiz çığlık gibidir, duymasını bilenin kulaklarını sağır eder”
“Hayri, Nalan'ın yüreğini okuyor resmen. Nalan'ın şaşkınlığı ve kendine öfkesi bundan”,
“Ve Muzo, Nalan ve Hayri’yi gördü. Acaba nasıl bir tepki verecek?”,
“Nalan her bulușmada birilerine yakalanıyor”,
“Hadi boşan artık şu Sedat'tan ve seni gerçekten seven o adamı gör, Nalan”,
“Muzaffer inşallah Nalan’ı anlarsın”,
“Ve Muzo bir kez daha yıkıldı”,
“Konu Nalan olunca Muzo bile odasından çıktı”
“Olan yine Muzo’ya oldu, daha Sedat’ı kabullenememişken bir de Hayri çıktı.