Cadde Camila Cabello Hollywood'daki evini satıyor

Camila Cabello Hollywood'daki evini satıyor

09.11.2021 - 19:25 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü şarkıcı Camila Cabello, üç yıl önce satın aldığı Los Angeles'taki evini 600 bin dolar kâr ederek satışa çıkardı. Cabello'nun evinin; tuzlu su havuzu, müzik stüdyosu, gurme mutfağı ve daha pek çok özelliği var.

Camila Cabello Hollywooddaki evini satıyor

Camila Cabello, Los Angeles şehrinde, ünlülerin yaşadığı bölge olarak bilinen Hollywood Hills’teki evini satıyor. 24 yaşındaki Küba asıllı ABD'li şarkıcı, evine 4 milyon dolar fiyat biçti.

Haberin Devamı

Ünlü isim, evi 2019’da 3,4 milyon dolara satın almıştı. Cabello, zamanının çoğunu kendisi gibi şarkıcı olan erkek arkadaşı Shawn Mendez ile birlikte Miami’de geçiriyor. Çiftin Miami’de ev aradığı öğrenilirken, Cabello da Hollywood’daki evini satışa çıkardı.

EVİN İÇİNDE YOK YOK!
585 metrekarelik alana yayılan mülkte 4 yatak odası ve 4 banyo bulunuyor. Gurme mutfağı, tuzlu su havuzu, barbekü alanı gibi özellikleri bulunan evi bir de müzik stüdyosu var.

Camila Cabello Hollywooddaki evini satıyor

'AŞKIMIZ TROLLERE YENİLMEDİ'
Öte yandan aralarındaki boy farkıyla sık sık gündeme gelen Camila Cabello (24) ile Shawn Mendes (23) çifti, Miami’de yaptıkları tatili uzattı. İnternetteki trollerin olumsuz yorumları nedeniyle zor günler geçiren çift, terapiye giderek bu sorunu aştıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Kübalı Şarkıcı Camilla Cabello, iki yıllık ilişkisi için “Sırrımız birbirimize şeffaf olmak” diye konuştu.

FOTOĞRAFLAR: BACKGRID UK