Cadde Can Bonomo ve Öykü Karayel’den aşk pozu!

Can Bonomo ve Öykü Karayel’den aşk pozu!

06.03.2024 - 08:52 | Son Güncellenme:

Oyuncu Öykü Karayel ile mutlu birlikteliğini 2018'de evlilikle taçlandıran Can Bonomo, 2021'de oğulları Roman'ı kucağına almıştı. Mutlu evliliklerini sürdüren çiftten Can Bonomo, yeni paylaşımıyla ilgi topladı.

Can Bonomo ve Öykü Karayel’den aşk pozu

2018 yılında dünyaevine giren Öykü Karayel-Can Bonomo çifti, Nisan 2021'de Roman adını verdikleri oğullarının doğumu ile ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı.

Haberin Devamı

Katıldığı programda üç yaşındaki oğluna olan sevgisinden bahseden 36 yaşındaki şarkıcı, babasıyla ilgili itiraflarıyla da adından söz ettirmişti.

"HİÇ BEKLEDİĞİM BİR ŞEY OLMADI"

Oğlum inanılmaz bir şey. Hiç beklediğim bir şey olmadı. 'Bir evladım olursa onu çok severim, koruyup kollarım, ona örnek olmaya çalışırım' diyordum; bu kadar aşık olacağımı, durmadan onun yanında olmak isteyeceğimi tahmin etmezdim.

Can Bonomo ve Öykü Karayel’den aşk pozu

"BABALIĞIMA 10 ÜZERİNDEN 9,5 VERİRİM"

Mart 2023'te katıldığı programda ailesiyle birlikte Çeşme'ye yerleştiklerini açıklayan Can Bonomo, babalığını da puanlamıştı. Kendi babasından daha iyi baba olmak için uğraştığını belirten sanatçı, "Babalığıma 10 üzerinden 9,5 veririm" demişti.

Can Bonomo ve Öykü Karayel’den aşk pozu

YENİ PAYLAŞIMI İLGİ ÇEKTİ

Mutlu evliliklerini sürdüren çiftten Can Bonomo, bugün yeni paylaşımıyla ilgi topladı. Eşi Öykü Karayel'le aşk pozunu paylaşan Can Bonomo'ya beğeni yağdı.

Can Bonomo ve Öykü Karayel’den aşk pozu