Cadde Can Bonomo'ya Didem Soydan sorusu!

Can Bonomo'ya Didem Soydan sorusu!

27.08.2023 - 06:39 | Son Güncellenme:

Didem Soydan geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir Youtube programında eski aşklarından birini unutamadığını ve o kişinin evli ve çocuklu olduğunu söyleyerek magazin gündemine oturmuştu. Ünlü modelin unutamadığı kişi olduğu iddia edilen Can Bonomo, dün akşam konser verdi. Sahneye çıkmadan önce gazetecilerle konuşan şarkıcı, eski sevgilisiyle ilgili soru sorulmasından kaçamadı.

Can Bonomoya Didem Soydan sorusu

Ünlü şarkıcı Can Bonomo, geçtiğimiz akşam Atlantis Yapım organizasyonu ile Turkcell Vadi Konserleri serisi kapsamında sahneye çıktı. Enerji dolu performansı ve sevilen şarkıları eşliğinde izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşatan Can Bonomo, konserinde sürpriz konuklara da yer verdi.

Haberin Devamı

Demet Evgar, Nova Norda ve Can Temiz'i sahnesinde ağırlayan Can Bonomo, yaklaşık 2 saat kaldığı sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak duygularını dile getirdi.

Can Bonomoya Didem Soydan sorusu

"SÜRPRİZ DÜETİMİZ VAR"

Ünlü isim, "Bu akşam çok heyecanlı ve mutluyum. Rutin olarak provalarımızı yapıyoruz ama bu akşamki konser için özel olarak hazırlandık. Çok sevdiğim dostlarım Demet Evgar, Nova Norda ve Can Temiz bu akşam yanımda. Yeni albümümün kayıtları için uzun süredir stüdyodayım. Hepsi yine benim şarkılarım. Çok sevdiğim arkadaşlarım var albümün içerisinde. Bir tane sürpriz bir düetimiz de var. Önümüzdeki aylarda yayınlamayı planlıyoruz" dedi.

Can Bonomoya Didem Soydan sorusu

Öykü Karayel ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Roman ile ilgili de konuşan şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Konserlere çıkmadan önce oğlumu arıyorum. Tek uğurum oğlum. Müthiş bir duygu. Allah çocuk isteyen herkese nasip etsin. Ninni çok seviyor. Sertap Erener'in şarkılarını çok seviyor.

Can Bonomoya Didem Soydan sorusu

DİDEM SOYDAN SORUSU!

Son olarak eski sevgilisi Didem Soydan’ın, “Aşık olduğum tek bir kişi var, hâlâ da ona aşığım. Aşık olduğum kişi hâlâ aynı. İsmini veremem çünkü kendisinin ailesi var. Ben her ilişkimi onunla kıyaslıyorum. Ve hiçbir ilişkim onun önüne geçmedi" açıklaması sorulan Bonomo, "Teşekkür ederim" demekle yetinerek röportajı bitirdi.