Cadde Can Maxim Mutaf kimdir, kaç yaşında? Duygu Özaslan'ın eşi Can Maxim Mutaf nereli, ne iş yapıyor?

Can Maxim Mutaf kimdir, kaç yaşında? Duygu Özaslan'ın eşi Can Maxim Mutaf nereli, ne iş yapıyor?

14.06.2022 - 09:48 | Son Güncellenme:

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, Can Maxim Mutaf ile evlendi. Paris'te evlenen çift, takipçilerini meraklandırdı. Can Maxim Mutaf kimdir, kaç yaşında? Duygu Özaslan'ın eşi Can Maxim Mutaf nereli, ne iş yapıyor? soruları araştırılmaya başladı. İşte Can Maxim Mutaf'ın biyografisi haberimizde...

Can Maxim Mutaf kimdir, kaç yaşında Duygu Özaslanın eşi Can Maxim Mutaf nereli, ne iş yapıyor

Sosyal medya fenomeni ve YouTuber Duygu Özaslan, Can Maxim Mutaf ile evlendi. Takipçilerini sevindiren bu haber sonrasında bazı kullanıcılar Can Maxim Mutaf hakkında bilgi almak istedi. Peki Can Maxim Mutaf kimdir, kaç yaşında, nereli? Duygu Özaslan'ın eşi Can Maxim Mutaf ne iş yapıyor?

Haberin Devamı

CAN MAXİM MUTAF KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ, NE İŞ YAPIYOR?

9 Ocak 1991 İstanbul'da doğan Can Maxim Mutaf, Darüşşafaka ve millî basketbol takımı oyuncusu.

Profesyonel kariyeri

Anadolu Efes

21 Aralık 2016 tarihinde Anadolu Efes ve Banvit takımlarının takas anlaşması sonucunda Anadolu Efes takımından Furkan Korkmaz Banvit takımından ise Can Maxim Mutaf 2016-2017 sezonunun geri kalan süresince karşılıklı kiralık olarak takas edildiler.

Millî takım kariyeri

Can Maxim Basketbol Ümit Milli takımında oynamaktadır.

2013'te Mersin'de düzenlenmiş olan Akdeniz Oyunları'nda Türkiye A millî basketbol takımında yer almıştır. Oyunlar süresince çıktıkları maçlarda hiç yenilgi almadan mücadele etmişlerdir. Finalde Sırbistan'ı yenerek, A millî takımı şampiyonluğa eriştiren ve altın madalyaya ulaşan sporculardan biri olmuştur.