Cadde Canlı yayında fena fırçaladı!

Canlı yayında fena fırçaladı!

14.10.2011 - 15:11 | Son Güncellenme:

Arım Balım Peteğim programında, İlahiyatçı Yaşar Nuri öztürk ile program sunucusu Petek Dinçöz arasında sert atışmalar yaşandı.

Canlı yayında fena fırçaladı

(VİDEO)

Haberin Devamı

TNT ekranlarında yayınlanan Arım Balım Peteğim programında, İlahiyatçı Yaşar Nuri öztürk ile program sunucusu Petek Dinçöz arasında sert atışmalar yaşandı.

YILMAZ VURAL'DAN SONRA BİR SKANDAL DAHA
Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Yılmaz Vural'ın 2 eşi olduğu yönündeki açıklamalrının ardından, bir çok eşlilik krizi daha yaşandı. Canlı yayın krizi Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç'ın imam nikahlı üçüncü eşi olduğunu ileri süren bir bayanın canlı yayına katılması ile başladı. Ağlayarak başına gelen talihsiz olayı anlatan kadın, 2 yaşındaki çocuğuyla ortada kaldığını belirtti.

YAŞAR HOCA, PETEK DİNÇÖZ'Ü FENA BOZDU
Canlı yayında yaşanan bu olayla ilgili olarak çeşitli yorumlarda bulunan İlahiyatçı Yaşar Nuri öztürk, sözlerini eleştiren Petek Dinçöz'e sert çıktı. Öztürk'ün sözlerini yanlış anlayan Petek Dinçöz: "Niye diyorsunuz o zaman nefesiniz yetmez" şeklinde çıkıştı. Bu çıkış karşısında bir hayli sinirlendiği gözlenen ünlü İlahiyatçı, Petek Dinçöz'ü sert bir dille eleştirerek şu ifadelere yer verdi: "Bilginiz yetmez. Senin bilgin bunları tahlile yetmez. Program sunuculuğu bunları tahlil etmek demek değil. Biz böcek miyiz ki içgüdülerimizle hareket edelim." (ensonhaber.cm)

Haberin Devamı

İŞTE O ANLAR :