Kasımpaşa Sami Uğurlu: Ligin en az bütçeli 2 takımından biriydik!

Sami Uğurlu: Ligin en az bütçeli 2 takımından biriydik!

05.05.2024 - 19:49 | Son Güncellenme:

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, Başakşehir maçından sonra konuştu.

Sami Uğurlu: Ligin en az bütçeli 2 takımından biriydik

Süper Lig'in 35'inci haftasında Başakşehir'e deplasmanda 4-1 mağlup olan Kasımpaşa'da teknik direktör Sami Uğurlu açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Beklemedikleri bir sonuç aldıklarını aktaran Sami Uğurlu, "Maça iyi başlayamadık. İkinci yarıya değişikliklerle daha arzulu başladık. Baskının şeklini değiştirdik. 2-1'i yakaladık, 2-2'yi yakalama şansımız vardı ama ondan sonra 3'üncü golü yedik ve oyundan tamamen düştük. Bireysel hatalar olacak çünkü çok fazla genç oyuncuyla oynamaya çalışıyoruz" sözlerini sarf etti.

Maçı hak eden takımın Başakşehir olduğunu vurgulayan Uğurlu, "Bu mücadeleyi sonuna kadar veren oyuncularıma teşekkür ediyorum. Buraya gelene kadar çok mücadele ettiler. Sene başında ligin en az bütçeli 2 takımından biriydik. Yapılanlar kolay değil. Küçük bütçelere kurulan bu takımın 4-5 hafta kala 49 puanı olacak deseler birçok kişi inanmazdı diye düşünüyorum. Bu mücadeleyi verdikleri için oyuncularıma teşekkür ediyorum. İyi oynamadık, hak eden takım Başakşehir'di" diyerek sözlerini noktaladı.