Cadde Cezmi Baskın: 'Yargı' dizisi 70 ülkeye satıldı

Cezmi Baskın: 'Yargı' dizisi 70 ülkeye satıldı

24.11.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünü paylaştığı, Kanal D’de ikinci sezonuyla da izleyiciyi ekranları başına kilitleyen ‘Yargı’ dizisi, pazar akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Reyting rekortmeni yapımda 'Merdan Kaya' karakterien hayat veren Cezmi Baskın, dizinin hem Türkiye hem de yurt dışı başarısı hakkında açıklamalarda bulundu.

Cezmi Baskın: Yargı dizisi 70 ülkeye satıldı

UMUT ÜNVER / MİLLİYET
Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi ‘Yargı’, geçtiğimiz ay İspanya'nın önemli televizyon kanallarından Antena3'te ‘Secretos De Familia’ adıyla yayınlanmaya başlamıştı. Fenomen yapım, daha ilk bölümüyle iki milyon izlenme alarak, gün birincisi olmuştu. Usta ve genç isimleri oyuncu kadrosunda buluşturan proje, İspanyol basınının da gündemine oturmuştu.

Haberin Devamı

Daha ilk bölümünde izleyiciler, sosyal medyada yapımcı, yönetmen, senarist ve oyuncu ekibine övgü dolu mesajlar yazmıştı. Bir yandan da Yunan kanalı ANT1 TV’de 19 Eylül’de ‘Pagidevmenoi’ ismiyle uyarlaması yayınlanmaya başlayan Yargı, dünyanın en hızlı uyarlaması yapılan dizilerinden biri olmuştu.

Cezmi Baskın: Yargı dizisi 70 ülkeye satıldı

YARGI'NIN MERDAN'I: DİZİ ÇOK GÜZEL GİDİYOR

Ay Yapım imzalı dizide 'Merdan Kaya' karakteri ile büyük beğeni toplayan Cezmi Baskın, önceki gün eşi Çisel Baskın ile Akmerkez’de görüntülendi. Mağazaları dolaşan 73 yaşındaki sanatçı, "Hem biraz dolaşalım hem de alışveriş yapalım istedik” dedi.

Cezmi Baskın: Yargı dizisi 70 ülkeye satıldı

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu Yargı'nın başarısı hatırlatılan Cezmi Baskın, "Çok güzel gidiyor. Tüm ülkelere satıldı neredeyse, 70 ülkeye satıldı projemiz” dedi.

Cezmi Baskın: Yargı dizisi 70 ülkeye satıldı

Haberin Devamı

"ÇOK İYİ BİR YAZARIMIZ, İYİ BİR EKİBİMİZ VAR"

"Senaryoyu ilk okuduğunuz zaman bu bakar başarılı olacağını bekliyor muydunuz?" sorusuna usta oyuncu, "Bekliyorduk tabii ki. Çok iyi bir yazarımız var, iyi bir ekibimiz var. Konular güzel, seyirci de mutlu olunca keyifleniyoruz” yanıtını verdi.

Cezmi Baskın: Yargı dizisi 70 ülkeye satıldı

"HERKES USTA"

Yeşilçam’a yıllarını veren Cezmi Baskın, "Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun sizin tecrübelerinizden faydalanıyor mu?" sorusunu ise "Herkes usta boş verin, herkes işini yapıyor” şeklinde cevapalyarak, mütevaziliğini gösterdi.