Cadde Genç aşkı ile gündemde! Cher'den kadınlara ilişki tavsiyesi

Genç aşkı ile gündemde! Cher'den kadınlara ilişki tavsiyesi

02.12.2023 - 17:32 | Son Güncellenme:

Kendisinden 40 yaş küçük müzik yapımcısı Alexander Edwards ile sürpriz birlikteliğinden bir yılı geride bırakan ABD'li şarkıcı ve oyuncu Cher (77), kadınlara dikkat çeken bir ilişki tavsiyesinde bulundu.

Genç aşkı ile gündemde Cherden kadınlara ilişki tavsiyesi

1987 yapımı 'Moonstruck' (Ay Çarpması) filmi ile Oscar kazanan; 'Believe', 'If I Could Turn Back Time' ve 'After All' gibi şarkılarıyla tanınan Cher, 37 yaşındaki Alexander Edwards ile yaşadığı ilişkiyle magazin gündeminden düşmüyor.

Haberin Devamı

Cher, son röportajında kadınlara ilişki tavsiyesi verdi. Sunucu, "Kadınların hayatlarında en az bir kez ne yapması gerekiyor?" sorusunu yönelti. "Genç bir erkekle çıkmak" yanıtını veren Grammy ödüllü sanatçı, "Yaşlı erkekler benden hoşlanmıyor" şeklinde konuştu.

Genç aşkı ile gündemde Cherden kadınlara ilişki tavsiyesi

"BİZ BUNUN İÇİN ÇOK YAŞLIYIZ"

Geçmişte kendinden yaşça küçük Val Kilmer ve Tom Cruise ile ilişkisi olan Cher, "Arkadaşlarıma 'genç adamlara aşık olmayın' diyorum. Biz bunun için çok yaşlıyız" ifadelerini kullandı.

"MUHTEMELEN EVLENMEYECEĞİZ"

Sevgilisinin en çok hangi özelliğine hayran olduğunu soran takipçisine "Nazik, akıllı, eğlenceli... Ve gençler gibi öpüşüyoruz" cevabını veren Cher, son olarak Edwards ile evlenip evlenmeyeceklerine dair konuşmuştu.

Genç aşkı ile gündemde Cherden kadınlara ilişki tavsiyesi

Haberin Devamı

Ünlü sanatçı, Los Angeles Times'a verdiği röportajda, 37 yaşındaki sevgilisiyle evlenip evlenmeyeceği sorulunca, "Muhtemelen hayır" karşılığını vermişti. Cher, bu kararının nedenini ise "Çünkü daha önce evlendi. Alexander ile çok mutluyum" olarak açıklamıştı.

İKİ EVLİLİK, İKİ ÇOCUK

Cherilyn Sarkisian olan gerçek adını 1978'de resmen değiştiren Cher, 1964-1975 arasında Sonny Bono ile, 1975'ten 1979'a kadar Gregg Allman ile evliydi. Ünlü ismin Bono ile evliliğinden Chaz (54) ve Allman ile birlikteliğinden Elijah (47) isimli iki çocuğu bulunuyor.

Genç aşkı ile gündemde Cherden kadınlara ilişki tavsiyesi