Cadde Chris Brown'dan doğum yapan eski aşkı Rihanna'ya kutlama!

Chris Brown'dan doğum yapan eski aşkı Rihanna'ya kutlama!

21.05.2022 - 14:00 | Son Güncellenme:

Bir süredir ASAP Rocky ile aşk yaşayan ve ocak ayında bebek beklediğini duyuran Rihanna, hamilelik sürecinde giyim tarzı ve açıklamalarıyla adından söz ettirmişti. 13 Mayıs günü doğum yaptığı öğrenilen ünlü şarkıcıyı tebrik edenlerden biri de olaylı şekilde ayrıldığı eski sevgilisi Chris Brown oldu. Ünlü ismin bu hamlesi, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Chris Browndan doğum yapan eski aşkı Rihannaya kutlama

Rapçi ASAP Rocky ile yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan ve gerçek adı Robyn Rihanna Fenty olan Rihanna, geçtiğimiz aylarda hamilelik sürecini Extra'ya anlatmıştı. Bu dönemin göründüğü gibi rahat geçmediğini anlatan Barbadoslu şarkıcı, normal olmayan aşermeler ve inanılmaz bir yorgunluk yaşadığını belirtmişti.

Haberin Devamı

"AŞIRI YORGUN HİSSEDİYORUM"

Rihanna, kendini nasıl hissettiği sorulunca, "Harika hissediyorum, bazen aşırı yorgun ve buna alışkın değilim. Gecenin herhangi bir saatinde uyanık kalabiliyordum ama şu an bedenim her dakika bana 'şu an uyuman gerekiyor' diyor" demişti.

Chris Browndan doğum yapan eski aşkı Rihannaya kutlama

"HALA AYNI KİŞİYİM"

Bebeğini kucağına almak için gün sayan ünlü yıldız, geçtiğimiz günlerde ise Amerikan Vogue için objektif karşısında poz vermişti. 34 yaşındaki şarkıcı, "İlk başta büyülü bir değişim yaşayacağımı düşündüm ama hala aynı kişiyim" demişti.

"Hamile olduğumu öğrendiğimde, hiçbir şekilde hamilelik kıyafeti almaya gitmeyeceğimi düşündüm" diyen Rihanna, farklı kıyafetler giymeyi sevdiğini belirtmiş ve "Sırf vücudum değişiyor diye bu yönümü değiştirmeye çalışmayacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Chris Browndan doğum yapan eski aşkı Rihannaya kutlama

Haberin Devamı

"UTANMIYORUM!"

Rihanna, ayrıca "Hamile bir kadın için 'uygun' sayılan kalıpları yeniden şekillendirdiğimizi umuyorum. Vücudum şu an harika şeyler yapıyor. Bundan utanacak değilim. Bu süreç kutlanmalı. Neden hamileliğini saklayasın ki?" diyerek, stiline getirilen eleştirilere cevap vermişti.

"ZAMANLA BENİM AİLEM OLDU"

Arkadaş olduğu kişilerle kolay kolay romantik türde bir ilişkiye girmediğini belirten ünlü yıldız, partneri Asap Rocky için "Onu tanımak için ve onun da beni tanıması için acele etmedim" ifadelerini kullanmıştı.

Sevgilisi için "Zamanla benim ailem oldu" diyen Rihanna, annesinin de ilk andan itibaren ona "bayıldığını" söylemişti. Rocky ile ilişkilerindeki en sevdiği şeyin 'şeffaflık' olduğunu belirten yıldız, hedefler, korkular ve özgüvensizler hakkında açıkça konuşabildiklerini dile getirmişti.

Chris Browndan doğum yapan eski aşkı Rihannaya kutlama

ANNE OLDU

Heyecanı günden güne büyüyen Rihanna'dan önceki gün güzel haber geldi. TMZ'ye göre; ünlü şarkıcı 13 Mayıs günü doğum yaptı. Los Angeles'ta doğum yapan Rihanna, erkek bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına aldı. Oğluna kavuşan ünlü şarkıcının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü isim, henüz bebeğiyle ilgili herhangi bir paylaşım yapmadı.

ESKİ AŞKTAN OLAY PAYLAŞIM

Haberin Devamı

Rihanna'nın anne olduğunun duyurulmasının ardından Chris Brown, Instagram hesabının hikayeler bölümünden bir paylaşım yaparak eski sevgilisini tebrik etti. Paylaşımına hamile bir kadın, kalp ve dua eller emojilerini ekleyen ünlü şarkıcı, “Tebrikler” dedi.

Chris Browndan doğum yapan eski aşkı Rihannaya kutlama

YORUM YAĞDI

Brown'un paylaşımı gündem olurken; sosyal medya kullanıcıları, konuyla ilgili; "Anlayış beklemediğin anda gelir", "Kimse Rihanna'nın bebeğiyle ilgili düşünceni umursamıyor Chris Brown", "Rihanna doğum yaptı diye attığı hikayeye bak", "Çocuğun adını Chris koymasını da bekler bu", "Peki Rihanna'nın tüm eski erkek arkadaşlarının ona bir şekilde ulaşmaya çalışması", "Şiddet olayından sonra Rihanna onu affetti yani bunu paylaşması çok normal, aralarında sorun yok" gibi yorumlar yaptı.

NE OLMUŞTU?

2005-2009 yılları arasında aşk yaşayan ünlü çiftten Brown, Grammy Ödülleri'nden önceki kıskançlık kavgasının ardından Rihanna'ya şiddet uygulamış ve ikili yollarını ayırmıştı. Rihanna ve Chris, 2012 yılında kısa süreliğine bir araya gelseler de 2013 yılında tamamen yollarını ayırdılar.

Haberin Devamı

O dönem bunu 'kendi hatası olarak nitelendiren Rihanna, Rolling Stone'a “Mutlu olmanın benim için daha önemli olduğuna karar verdim” dedi . “Kimsenin fikrinin buna engel olmasına izin vermeyecektim. … Bunca yıl eziyet çektikten, öfkeli ve karanlık olduktan sonra, sadece gerçeğimi yaşamayı tercih ederim" açıklamasını yapmıştı.

Chris Browndan doğum yapan eski aşkı Rihannaya kutlama

Yazarlar