Cadde 'Çocuk var!' Cem Yılmaz'dan sorulara cevap yok

'Çocuk var!' Cem Yılmaz'dan sorulara cevap yok

16.04.2022 - 17:42 | Son Güncellenme:

Cem Yılmaz, önceki gün dokuz yaşındaki oğlu Kemal ile Etiler’de görüntülendi. "Rüya Demirbulut’la yeni bir aşka yelken açtığı" haberleri çıkan usta komedyen, özel hayatına dair soruları, “Çocuk var” diyerek geri çevirdi.

Çocuk var Cem Yılmazdan sorulara cevap yok

Mayıs ayında dijital platformda yayınlanacak 'Erşan Kuneri' dizisi ile gündemde olan Cem Yılmaz, geçtiğimiz gün oğlu Kemal ile Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı.

Haberin Devamı

KEMAL'İN YENİ İMAJI

48 yaşındaki ünlü komedyenin, Mart 2012 ile Aralık 2013 arasında süren Ahu Yağtu ile evliliğinden dünyaya gelen Kemal’in büyüyüp, saçına yeni bir imaj vermesi dikkatlerden kaçmadı.

Çocuk var Cem Yılmazdan sorulara cevap yok

"ŞİMDİ OLMAZ, SONRA KONUŞURUZ"

Baba-oğul, gazetecileri fark edince hızlı adımlarla yürüdü. Yılmaz, basın mensuplarının sorularını, “Çocuk var, şimdi olmaz. Sonra konuşuruz” diyerek geçiştirdi.

NAFAKANIN AZALTILMASI DAVASINDA KARAR

2013 yılında boşanan Cem Yılmaz, oğlu Kemal için aylık 10 bin dolar nafaka öderken, Ahu Yağtu'ya 500 bin dolar tazminat vermişti. Oyuncu, sekiz yıl boyunca ödediği nafakanın azaltılması için İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurmuştu. Eski eşi Ahu Yağtu'ya dava açan Cem Yılmaz, 10 bin dolarlık nafakanın 40 bin TL olması talebinde bulunmuştu. Davada geçtiğimiz ay karar çıktı. Mahkeme, oyuncunun talebini kısmen kabul etti.

Çocuk var Cem Yılmazdan sorulara cevap yok

Haberin Devamı

İstanbul 11. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, davacı Cem Yılmaz ile davalı Ahu Yağtu katılmadı. Tarafları avukatları temsil etti. Gizli görülen duruşmaya basın mensupları alınmadı.

Cem Yılmaz, nafakayı dolar bazında değil, TL olarak ödemek istemişti. Mahkeme, 10 bin dolarlık nafakanın 70 bin TL olarak belirlenmesine hükmetti.