Cadde Çocukların dileği bu programda gerçek oluyor!

Çocukların dileği bu programda gerçek oluyor!

25.11.2016 - 13:31 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, çocukların hayallerini gerçekleştirmeyi hedefleyen "İyilik Kulübü" yeni bölümüyle Cumartesi akşamı izleyiciyle buluşacak.

Çocukların dileği bu programda gerçek oluyor

Türkiye’nin her yerinden, hasta, travma geçirmiş, savaş mağduru, yetim, öksüz, ebeveynleri şehit veya gazi olmuş çocukların hayallerini gerçekleştirmeyi hedefleyen ‘İyilik Kulübü’nün 5. bölümünde Merve Çopur’un dileği yerine geliyor.

Haberin Devamı

14 yaşındaki Ewing Sarkom hastası Merve’nin dileği; TRT 1’de yayınlanan Gündem Ötesi programının sunucusu Pelin Çift ile Ayasofya'yı gezmek. Merve’nin dileğini yerine getirmek için kolları sıvayan İyilik Kulübü ekibi; Merve’ye dileğinden çok daha fazlasını yaşatarak unutamayacağı iki gün geçirdi.

Merve ile ilgili yaptıkları araştırmada, Merve’nin kitapları çok sevdiğini öğrenen İyilik Kulübü ekibi, Merve’yi İstanbul’da düzenlenen Türkiye’nin en büyük kitap fuarına götürerek, dilediği kitabı almasını sağladı. Sanata çok düşkün olduğu öğrenilen Merve ile çömlek atölyesinde, çömlek ustaları eşliğinde çömlek yapılarak ilk gün tamamlandı.

İkinci güne ailesiyle birlikte güzel bir kahvaltı ile başlayan Merve, Pelin Çift ile buluşmak için Aya Sofya’ya götürüldü. Pelin Çift ile mihmandarlar eşliğinde Aya Sofya’nın tarihini ve geçmişini öğrenen Merve, keyifli bir gün geçirdi.

Haberin Devamı

Işık Yönt, Ömer Fırat Köker ve Cansın Bezircilioğlu’ndan oluşan ekip Merve’nin dileğini yerine getirerek bir hayalin daha gerçek olmasına katkı sağladı.

Hayatlarındaki zorlukları ve sıkıntıları bir günlüğüne kenara bırakan çocukların o gün yaşadıkları, ekrana neşeli, enerjik ve eğlenceli bir şekilde yansıyacağı ‘İyilik Kulübü’ 26 Ekim Cumartesi akşamı saat 23.35’te TRT 1 ekranında olacak.