Cadde Çocukların en sevdiği çizgi film karakteri Pepee’den mesaj var

Çocukların en sevdiği çizgi film karakteri Pepee’den mesaj var

10.07.2018 - 15:19 | Son Güncellenme:

Türkiye’de ve dünyada meydana gelen çocuklara yönelik olumsuz vakalar herkesi, özellikle çocukları ve ebeveynlerini büyük ölçüde etkiliyor. Son yıllarda artan ve toplumların kanayan yarası haline gelen çocuk vakalarına farkındalık yaratmak için çeşitli projeler hazırlanıyor. Düşyeri, çocukların sevdiği Pepee’nin yer aldığı, ünlü sanatçı Kıraç’ın bestelediği, “Bedenim bana aittir” şarkısı/videosu ile çocukların karşılaşabileceği olasılıklara dikkat çekiyor.

Çocukların en sevdiği çizgi film karakteri Pepee’den mesaj var

Türkiye’de ve dünyada meydana gelen çocuklara yönelik olumsuz vakalar herkesi, özellikle çocukları ve ebeveynlerini büyük ölçüde etkiliyor. Son yıllarda artan ve toplumların kanayan yarası haline gelen çocuk vakalarına farkındalık yaratmak için çeşitli projeler hazırlanıyor. Düşyeri, çocukların sevdiği Pepee’nin yer aldığı, ünlü sanatçı Kıraç’ın bestelediği, “Bedenim bana aittir” şarkısı/videosu ile çocukların karşılaşabileceği olasılıklara dikkat çekiyor

Haberin Devamı

Düşyeri, en sevilen kahramanlarından Pepee ile son günlerde çocuklar özelinde meydana gelen üzücü olaylara parmak basmak ve öğretici olmak adına bir şarkı/video yayınladı. Son yıllarda Türkiye’de ve dünyada meydana gelen çocuk istismarına yönelik neler yapılabileceğinin anlatıldığı “Bedenim bana aittir” şarkısı/videosu, çocukların bilinçlenmesine yardımcı oluyor.