Cadde Çoraplarıyla geceye damga vurdular!

Çoraplarıyla geceye damga vurdular!

04.11.2016 - 07:13 | Son Güncellenme:

Banu Zorlu, üç yıl aradan sonra çıkardığı yeni single'ı 'Allah Kahretsin'in tanıtımı için önceki akşam Akaretler Limoncello'da sahne aldı. Zorlu, gecede boy gösterdiği pul payet elbisenin altına da dekolte ayakkabı giydiği için siyah simli kısa çorap olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Çoraplarıyla geceye damga vurdular

Banu Zorlu, üç yıl aradan sonra çıkardığı yeni single'ı 'Allah Kahretsin'in tanıtımı için önceki akşam Akaretler Limoncello'da sahne aldı. Sanat ve cemiyet hayatından renkli isimlerinde katıldığı gecede Banu Zorlu, sözleri Ahmet Selçuk İlkan'a ait olan yeni şarkısı için, "Aşktan canı yanan herkes bu parçayı sevecek, çünkü ben hissederek okudum" derken artık oyunculuktan çok müziğe ağırlık vereceğini söyledi. Rahmetli babasının Ahmet Selçuk İlkan'dan bir söz almasının en büyük hayali olduğunu ve bu hayali gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu dile getiren şarkıcı, müziksiz bir hayat düşünemediğini söyledi. Zorlu, gecede boy gösterdiği pul payet elbisenin altına da dekolte ayakkabı giydiği için siyah simli kısa çorap olduğu dikkatlerden kaçmadı. Şarkıcı giydiği çoraplar için "Bu sene bunlar moda" demekle yetindi.

Dostları yalnız bırakmadı
Şarkıcı çok sayıda dizi ve film teklifi aldığını da sözlerine ekledi. Zorlu'yu bu mutlu gününde başta Safiye Soyman, Çağlayan Topaloğlu ve Ahmet Selçuk İlkan olmak üzere çok sayıda dostu yalnız bırakmadı. Zorlu, dostlarıyla birlikte pasta kesti. Zorlu’nun yeni single çalışması ‘Allah Kahretsin’ Kemal Aslan Müzik Yapım etiketiyle dijital platformda ve tüm müzik marketlerde yerini aldı. yönetmen Tamer Aydoğdu’nun çektiği klipte Banu Zorlu giydiği kombinler büyük ilgi çekti. Moda direktörlüğünü Erdal Güvenç’in yaptığı klipte, Zorlu’ya manken Efe Serdaroğlu da eşlik etti. EMRAH AKÇAAY