Cadde Danla Bilic estetiklerini sıraladı!

Danla Bilic estetiklerini sıraladı!

08.01.2024 - 13:54 | Son Güncellenme:

Özel hayatı ve paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ünlü fenomen Danla Bilic şimdi de estetikleri hakkında sorulan soruya verdiği cevapla gündem oldu. Danla Bilic son olarak ise yaptırdığı estetikleri tek tek sıraladı.

Danla Bilic estetiklerini sıraladı

YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla şöhreti yakalayan Danla Bilic, kısa bir süre önce rap şarkıcısı Emirhan Çakal ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Haberin Devamı

Özel hayatı ve paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ünlü fenomen şimdi de estetikleri hakkında sorulan soruya verdiği cevapla gündem oldu.

Danla Bilic estetiklerini sıraladı

TEK TEK SAYDI

Bilic'e sosyal medya hesabından bir takipçisi yaptırdığı estetikleri sordu. Estetik yaptırdığını başından beri yalanlamayan fenomen, yaptırdığı estetikleri tek tek sıraladı.

Danla Bilic estetiklerini sıraladı


SENEDE BİR KEZ DUDAK DOLGUSU

Bilic, senede 1 dudak dolgusu işleminin olmazsa olmazı olduğunu söyledi. Fenomen yaptırdığı estetikleri şöyle anlattı:

"TÜM DOLGULARIMI ERİTTİRİP BURNUMU YAPTIRDIM"

Ayşenur dur başlıyorum. Öncelikle kilo aldığım dönem o psikolojiyle sınırsız koydurduğum tüm dolgularımı erittirip burnumu yaptırdım. Burnumu yaparken doktorum orantı için çeneme de yağ koydu. Arkasından gözlerimi birkaç milim kadar yukarı çektirdim biliyorsun. Son üç senedir de sadece maseter&alin botoksu ve senede 1 mutlaka dudak dolgusu yaptırıyorum.

Danla Bilic estetiklerini sıraladı