Cadde Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin boşanma detayları

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin boşanma detayları

23.04.2023 - 10:07 | Son Güncellenme:

Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, geçtiğimiz ağustos ayında nikâh masasına oturdu. Ünlü çiftten geçtiğimiz hafta üzücü haber geldi. Evliliklerini bitirme kararı alan ikiliden Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ikilisinin boşanma detayları netleşti.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin boşanma detayları

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, 2022 yılının sürpriz aşıkları olarak adlarından sıkça söz ettirmişti. Kısa bir ayrılık süreci yaşayan ikili, Oğuzhan'ın evlilik teklifi ile aralarındaki buzları eritmişti. Ünlüler dünyasının gözde çifti, ağustos ayında Sarıyer'de bir otelde gerçekleşen törenle dünyaevine girmişti.

Haberin Devamı

Mutlulukları yüzlerinden okunan ve sosyal medyada aşk dolu paylaşımlar yapan Demet ve Oğuzhan, geçtiğimiz günlerde ayrılık iddiasıyla gündem olmuştu.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin boşanma detayları

228 GÜNDE BİTTİ!

Güzel oyuncu, doğum gününde başlayan kriz sonrası evi terk etmişti. Yakın dostlarının araya girmesi de sonuç vermemiş ve ikili, boşanma kararı alınmıştı. Oğuzhan'ın yeni filminin galasına katılmayan Demet, bir türlü aşılamayan fikir ayrılığını net şekilde gözler önüne sermişti. Bunun üzerine ünlü isimler, evlilikten 228 gün sonra Instagram hesaplarından yaptıkları ortak açıklama ile manşetten düşmeyen iddiayı doğrulamıştı.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin boşanma detayları

İŞTE İLK AÇIKLAMA

Evliliğimizi bir süredir yürütemeyip, boşanma kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor, onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz.

KARŞILIKLI TALEPTE BULUNULMAYACAK

Magazin kulislerinde konuşulan iddialara göre, Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir'in evliliği bayram sonrası açacakları davayla son bulacak. Avukatlarına talimat veren ikili anlaşmalı olarak yollarını ayıracak. Mahkemeye sunacakları dilekçede fikir ayrılıkları yaşadıklarını belirtecek olan ikili karşılıklı hiçbir talepte bulunmayacak.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin boşanma detayları

Haberin Devamı

Çiftin gizlilik talep edecekleri iddia edilen boşanma davasının birçok ünlü ismin işlemler daha hızlı ilerlediği için tercih ettiği Beykoz Adliyesi ya da Büyükada'daki Adalar Adliyesi'nde açılacağı konuşuluyor.