Cadde Demet Şener'den Ömer Kutluay'a: Seninle gurur duyuyorum!

Demet Şener'den Ömer Kutluay'a: Seninle gurur duyuyorum!

24.05.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Demet Şener'in, 2018 yılında boşandığı eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile evliliğinden dünyaya gelen 13 yaşındaki oğlu Ömer Kutluay, kariyerinde babasının izinden ilerliyor. U14 Küçük Erkekler Basketbol Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon olan Anadolu Efes'te forma giyen Ömer Kutluay final maçında büyük bir başarı gösterdi.

Demet Şenerden Ömer Kutluaya: Seninle gurur duyuyorum

1995 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen, bir süredir Tolga Arman ile mutlu bir beraberlik sürdüren eski manken Demet Şener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

Haberin Devamı

Ünlü mankenin,  2005-2018 yılları arasında evli kaldığı İbrahim Kutluay'dan olan oğlu Ömer Kutluay, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Samsun’da organize edilen U14 Küçük Erkekler Basketbol Türkiye Şampiyonası’ndaki başarısıyla adından söz ettirdi.

ÖMER KUTLUAY'IN BÜYÜK BAŞARISI

U14 Küçük Erkekler Basketbol Türkiye Şampiyonası'nda, finalde Fenerbahçe'yi yenen ve  şampiyon olan Anadolu Efes'te forma giyen Ömer Kutluay, maçta 36 sayı, 5 ribaunt, 5 asistlik bir performans ortaya koydu.

Demet Şenerden Ömer Kutluaya: Seninle gurur duyuyorum

DEMET ŞENER MAÇI SEVGİLİSİYLE İZLEDİ

Babası İbrahim Kutluay gibi 10 numaralı formayı giyen ve turnuvanın en değerli oyuncusu seçilen Ömer Kutluay'ı final maçında annesi ve babası yalnız bırakmadı. İbrahim Kutluay oğluna destek verirken, Demet Şener de maçı sevgilisi Tolga Arman ile birlikte izledi.

Haberin Devamı

Demet Şenerden Ömer Kutluaya: Seninle gurur duyuyorum

''DUYGULARIMI ANLATACAK KELİMELERİ BULAMIYORUM''

Yaşadığı heyecanı ve mutluluğu sosyal medya hesabından dile getiren Demet Şener, oğluyla çekilen karelerine lu notu düştü:

Seninle gurur duyuyorum Ömer'im. Duygularımı anlatacak kelimeleri bulamıyorum. Yeteneğin ve çalışma azminin yanında şans da hep seninle olsun. İnşallah daha nice başarıları beraber kutlarız annem. Seni çok seviyorum. 

Demet Şenerden Ömer Kutluaya: Seninle gurur duyuyorum

YORUM YAĞDI

46 yaşındaki mankenin paylaşımına aralarında Tan Sağtürk, Çağla Şıkel, Ebru Destan, Siren Ertan, Beste Açar, Hakan Akkaya, Ebru Şallı, Seda Sayan, Faruk K, Özge Ulusoy, Gonca Vuslateri gibi ünlü isimlerin de bulunduğu çok sayıda takipçisinden beğeni ve tebrik mesajları yağdı.

Demet Şenerden Ömer Kutluaya: Seninle gurur duyuyorum