Cadde Deniz Çakır: Köşeli cümleler kuramam!

Deniz Çakır: Köşeli cümleler kuramam!

13.02.2024 - 07:10 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu önceki akşam Köroğlu balesinin prömiyerini izleyenler arasında yer aldı. Çakır, “Sizi tiyatro sahnesi mi yoksa televizyon projeleri mi daha çok heyecanlandırıyor?” sorusu üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.

Deniz Çakır: Köşeli cümleler kuramam

Deniz Çakır, yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı Bilgehan Baykal ile geçtiğimiz eylül ayında nikâh masasına oturmuştu. Sarıyer'de gerçekleşen 200 kişilik kır düğününe; çiftin aileleri, yakın dost ve arkadaşları katılmıştı.

Haberin Devamı

"BENİM İÇİN GÜZEL BİR SENEYDİ"

Geçtiğimiz haftalarda ayaküstü basın mensuplarının sorularına cevap veren Çakır, 2023 yılının kendisi için güzel geçtiğini belirtmişti. 41 yaşındaki oyuncu, "Aşık oldum, evlendim. Benim için güzel bir seneydi, hastalıkları saymazsak. 2024’te her şeyden çok barış diliyorum" şeklinde konuşmuştu.

Deniz Çakır: Köşeli cümleler kuramam

"EVLİLİĞİMİZ ÇOK GÜZEL GİDİYOR"

Evliliğinin güzel gittiğini ifade eden Deniz Çakır, "Biz hâlâ sevgili gibiyiz. Evliliğimiz çok güzel gidiyor, çok mutluyuz" açıklamasını yapmıştı.

Deniz Çakır: Köşeli cümleler kuramam

BALE PRÖMİYERİNE KATILDI

Ünlü oyuncu önceki akşam Köroğlu balesinin prömiyerini izleyenler arasında yer aldı. Çakır, balenin projesini ve koreografisini yapan Erhan Güzel’e destek olmak için gösteriye katıldığını söyledi.

Deniz Çakır: Köşeli cümleler kuramam

Haberin Devamı

"İKİSİNİ DE AYNI ANDA GÖTÜRDÜM"

Son dönemde tiyatro yaptığını ve senaryoları okuduğunu anlatan Deniz Çakır, “Sizi tiyatro sahnesi mi yoksa televizyon projeleri mi daha çok heyecanlandırıyor?” sorusu üzerine “Köşeli cümleler kuramam ben mesleğimle ilgili, bu projeden projeye değişir. Konservatuar mezunuyum tiyatro eğitimi aldım, tiyatro hep var hayatımda. Aynı zamanda dizi de hep var, ikisini de aynı anda götürdüm. Beni çok heyecanlandıran bir iş olmadığı için ekranda yokum” diye cevap verdi.