Cadde Deniz Yıldızı son bölümde Gizem’i şok eden gelişme!

Deniz Yıldızı son bölümde Gizem’i şok eden gelişme!

15.10.2014 - 09:14 | Son Güncellenme:

Ekranlarda büyük çığır açan ve Star TV'nin en çok izlenen dizisi Deniz Yıldızı 1086. yeni bölümü ile 16 Ekim günü (bu akşam) ekranlara geldi. Dizinin bu bölümünde; Gizem’i şok eden bir gelişme oluyor.

Deniz Yıldızı son bölümde Gizem’i şok eden gelişme

Star TV kanalının ve Türkiye'nin en çok takip ettiği dizilerinden biri olan Deniz Yıldızı hafta içi hergün ekranları karşınızda. Dizinin yeni bölümünde; Gizem’i şok eden bir gelişme oluyor. Şirkete yüklü miktarda para geleceğini öğrenen Banu, Melih’i kurtarmak için parayı çalmaya karar verir. Banu, aşkı için hırsızlık yapmaya yeltenir. Mustafa, Suna’ya sahip olmak istemiş, Suna da kendini korumaya çalışmış ve bu sırada Mustafa’ya zarar vermek zorunda kalmıştır.

Haberin Devamı

DENİZ YILDIZI SON BÖLÜMÜ



Suna’nın haline acıyan Şükran, Can’a tüm gerçekleri anlatmayı başarabilecek midir? Gizem, Engin’den kaçmayı başarmıştır. Ancak, kardeşi Sarp’la kendilerine yeni bir hayat kurmak isteyen Gizem’i şok eden bir gelişme olur.

Geçtiğimiz bölümde ise; Banu, intihar etmeye kalkışan Melih’i fikrinden caydırmaya çalışmıştı. Mustafa’nın Suna’ya verdiği mühlet sona ermiştir. Acaba Suna, Mustafa’yla birlikte olmak zorunda kalacak mıdır? merakı vardı. Kadriye’yle sürekli kavga halinde olan Gizem, Engin’in yanında mutsuzdur. Gizem evden ayrılmaya çalıştı. Nehir, Yusuf’u elde etmek için planlar yapmaktadır. Nehir bu planlar sayesinde amacına ulaşmaya çalışır.

Melih sakatlığı yüzünden, kendisi ile birlikte Banu’yu da perişan ettiğini düşünüp, intihara kalkışır. İntihar notunu bulan Banu ise delirir ve Melih’e engel olmaya çalışır.

Yusuf, Ayşe’yi kazanmak için, Nehir’in çevirdiği oyunları itiraf etmesini sağlayacak bir tuzak kurar. Ayşe de bu plana dahil olur.
Engin’le Gizem, Kadriye yüzünden büyük bir kavga eder. Sarp olaya dahil olur. Engin, Sarp’ı evden kovar. Sarp ise Gizem’le Eylül’ü de yanında götürmek ister. Engin de bu duruma engel olmaya çalışır. Bu sırada Suna son anda Şükran’ın, Can’a gerçekleri itirafını engellemiştir.

Deniz Yıldızı (Türk Drama) yapımcılığını Focus Film'in üstlendiği hafta içi her gün Star Tv'de oynayan günlük televizyon dizisidir. Dizi 2009 yılında başlamıştır ve halen 5. sezonu yayınlanmaktadır.

Haberin Devamı


Konu: Deniz Anadolu'daki bir kasabadan üniversite okumak için Ankara'ya gelir. Babasının yanına yerleşir; fakat babasını annesinin bir yakını olarak bilmektedir. Zengin ve faklı bir ortama gelen Deniz, saf ve temiz kalpliliğiyle o zengin ortama uyum sağlamaya çalışır.

Oyuncu kadrosu

Begüm Topçu Banu
Serhat Nalbantoğlu Bahri
Başak Akbay Pelin
Tuan Tunalı Özgür
Meltem Baytok İkbal
Artemis Karaman Mehveş
Emre İğdemir Ozan
Nermin Uğur Sabiha
Emre Basalak Volkan
Çağdaş Serter Suna
Volkan Murat Benli Celal
Aykut İğdeli Kaan
Gizem Altunay Elif
Handan Kılıç Handan
Osman Yazıcıoğlu Sarp
İlay Tiryaki Gizem
Berke Ünal Efe
Melih Görgün Can
Yıldırım Şimşek Kazım Türkoğlu
Pervin Balcı Şükran
Güneş Emir Deniz Karaca
Koray Erkök Mert Demirhan
Cantuğ Turay Melih Şahin
Zerrin Epikmen Hacer Hanım
Lale Başar Berna Demirhan
Tolga Tecer Mustafa Sezginer
Serhat Tatar Mafya
Çağdaş Serter Suna Türkoğlu
Meral Niron Zarife Teyze
Hakan Salınmış Ahmet
İbrahim Sevinç Karanlık Tipli Adam
Ali Hakan Beşen Semih